0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovo je odlican akvarij... Možeš se predstaviti? ovaj akvarij ne izgleda kao početnički... jel ovaj pogestemon octopus pliva ili je zasađen?
Dok ne nabaviš drugi poklopac, zalijepi običnu izolir traku između poklopca i razine vode, tako neće svjetlo bosti u oči i riješio si problem za par kuna, a to poslije jednostavno skineš. Ostalo jako dobro.
vodu cim napunim do kreja poklopca pocne mi curit
Citat: Jakov123 - Srpanj 19, 2013, 09:44:12 prijepodnevodu cim napunim do kreja poklopca pocne mi curit kaj? kako? Ako ti curi cim napunis onda ce ti uskoro procuriti skroz jer znaci da pusta na nekom rubu. Ako je kondenzacija onda tak svejedno koliko imas vode jer se on uvijek javlja. I ako je to onda znaci da ti poklopac nema onaj rub da se to cijedi pa ti to isto tako moze biti da ti ribe ponekad ubace vodu izmedju poklopca i stakla. Ali provjeri dobro ovu prvu opciju da ne bi bilo........
Nisam siguran kakav poklopac imas, ali meni je na mom isto curilo. Proucavao sam u cemu je razlog i nakon nekog vremena shvatio sam da je prekratak onaj rub koji sluzi da kondenzacija ne dodje do ruba poklopca. To sam rijesio tako sto sam "ducktape" zalijepio na taj rub cijelom duzinom poklopca (njime sam produzio tu "okapnicu" za 1 centimetar) i rijesio problem. Mozda je sad tesko za skuziti na sto tocno mislim, ali sutra cu probati slikati pa ces vidjeti o cemu govorim.Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Beta
Sorry na čekanju... Evo slike. Nadam se da će sad biti malo jasnije kako sam riješio problem "okapnice" po kojoj se voda cijedila izvan akvarija.