Moje mišljenje je pošto je Hrvatska u EU ja ću kupovat vani dok naši dućani ne svate da ne mogu imati 50 % veće cijene.
Poštovani Ante,
Kako ste se dotakli cijena u našem webshopu, osjećamo se dužnim objasniti vam neke stvari o kojima očigledno nemate pojma. Različiti parametri utječu na formiranje cijena kod različitih artikala, dakle NE radi su tu o nekim super maržetinama kojima je svrha bogaćenje preko noći.
To što smo mi u EU, velikoj većini dobavljača malo znači, iz jednostavnog razloga što smo malo i nezanimljivo tržište. Ali na stranu sad to.
Konkretno za Triton:
-Mi (Aquosus aquashop), da bi konkurirali cijenom tom njemačkom dućanu u kojem ste Vi kupili Triton proizvode, morali bi robu nabavljati direktno u proizvođača. To NE MOŽEMO napraviti jer nas oni uvjetuju uzimanjem velike količine robe koju mi u Hrvatskoj nemamo kome ponuditi ni prodati, ni za 20 života. Zbog toga, se moramo snalaziti i nabavljati robu preko drugih kanala (Poljska) koji nam omogućuju uzimanje robe po komadima. To nažalost, nam čini to da smo mi treća ili četvrta ruka u tom lancu nabave, što se naravno odrazi na konačnu cijenu. Kad bi vam rekao da je naša nabavna cijena Triton proizvoda (bez transporta i PDV) veća nego MPC koju ste Vi platili u tom Njemačkom dućanu, volio bi vidjeti kako bi mi Vi iz toga uspjeli formirati bolju cijenu. Triton proizvode smo stavili u naš shop čisto zbog obogaćivanja ponude iako, poznavajući naše tržište sumnjamo da će doći do povećanja broja korisnika ove metode i dok se to ne dogodi, ove cijene su najbolje što mi možemo trenutno ponuditi (ili dok ne naletimo na povoljnijeg dobavljača).
Vama Ante i dalje želim da za sebe pronalazite što povoljnije proizvode, što na kraju krajeva želim i za sebe, ali probajte se suzdržati od ovakvih izjava koje ne odgovaraju pravom stanju stvari.
LP
Aquosus aquashop