evo napokon da napišem par riječi o svom akvariju,nije Bog zna kako velik ali mi je prvijenac u malo ozbiljnijoj akvaristici pa mi je jako drag
radi se o 54 litrenom akvariju,ravjeta je 15w,ima reflektor,grijač je 50w,temperatura 24,filter cs resun 400 iz kojeg san izbacio ugljen i dodao još spužve i tanak sloj vate,vatom sam prezadovoljan jer kupi apolutno sve
podloga je florabella za ljetnice,ima je 5.5-6 litara,iznad nje je 3-4 cm kvarcnog pjeska,30% je granulacija 1 mm,ostalo je 2-5
u akvariju su dva drveta-vinova loza i mangrovo drvo te jedan dragon stone
od biljaka imam nekoliko kripti,nesto mahovine i dva anubiasa (listovi jednog su bili prekriveni smeđom algom mjesc dana dok je anciji nisu papili i sad su ta dva lista nekako suha a nastavak biljke se normalno razvija,listovi su odmah buknili nakon sto su ancii pojeli smeđu),ostalim biljkama ne znam imena
od živina tu su 2 ancija,4 corydorasa,sijamac,8 neonki i nekoliko RC kozica
svaku vecer dodajem 1.2 ml makroelemenata
za kraj zahvaljujem kolegama cellinju i microsorum jer su mi mnog pomogli savjetima,biljkama,kamenjem i drvom,necu zaboravitkada sam dosao na okuplanje sa papirom i kemijskom i pocea zapisivat sve,microsorum mi je tad imao volje i nekoliko puta objasnit pripremu zemlje,hvala čiči što me nije isalio zbog nebrojeno pitanja preko poruka i mom prijateju kupus_st jer je samnom slagao akvarij i s kojim san pomalo usao u ovaj prekrasan hobi
evo par slija i nadan se da ce vam se svidjeti