mislim da se u potpunosti slazem s Vekijem....hrvatska je pre pre mala drzava za takav neki biznis pogotovo kad ti je teraristika.hr konkurencija
salu na stranu, mislim da bi ti se to tesko isplatilo jer trebas hrpetinu dozvola koja bi vjerojatno previse povisila cijenu samih zivotinja...a kaj se tice opreme tu je vec li la...mozda bi te online shop i mogo izvuć....ali tu bi se moro dobro angazirat oko prijevoza i slanja robe....mozda bi ti mrvicu više išlo u prilog da tak nekaj otvaraš u metropoli....u osjeku je sve po meni još teže
a kaj se tice odgovora s ekonomske strane...prije svega moras istrazit trziste....ako vidis interes onda provjeri svu papirologiju, i raspitaj je u gradu jer mozda imas kakve pomoci za nove poduzetnike u ovo krizno doba....e kad to rijesis moras skupit 20 000 kuna i odrazit predobru promidžbu, zatim dodatno privuć kupce sa nekim akcijama.....mozda nakon par godina pocnes radit na pozitivnoj nuli
ovo ti je samo najpovrsniji odgovor koji sam ti mogo dat jer mi se neda jos i na forumu pricat o ekonomiji ( ak te kaj vise zanima samo pitaj)....
bojim se da jako tesko jer rh (namjerno malim slovima) nejde u prilog građanstvu nego u samo u prilog sabornicima....bojim se da bi te previse lupali po dzepu...ali opet faktor rizika je uvjek prisutan, mozda bas hrvatska popizdi za gmazovima