Uff baš ste me poslušali
... Antimone.. .kada bi to bilo na admin, odnosno tera forumu onda ti Zoolog i ostali ne bi vidjeli... no nema veze.. što je napisano, napisano je.
Ovako… mislio sam i mislio….. prevrtao po glavi… iako nemam vremena… uzeo sam malo vremena od posla (sutra bum zbog toga dobro dobio po nosu ….) …
Uzeo sam u obzir + i - … te, to sve stavio na papir pazeći da ne bih nikoga osobno povrijedio.
Stoga… ne želim nikoga javno prozivati niti opominjati… ali ukoliko je to uvjet onda opominjem sve skupa! Ovakve nastupe i ispade na forumu u buduće nećemo tolerirati, neovisno o tematici i ozbiljnosti same teme. Diskusija je jedno, a „prepucavanje“ i tvrdoglavost pojedinaca je sasvim druga stvar. Većina se slaže da ne bi trebalo životinje puštati u prirodu, izričito ako osobe nisu stručne ili ovlaštene za isto.
Zato bi savjetovao ili čak zamolio da svi skupa složimo nekakav tekst, brošuru ili pak običan letak, vezan za ovu tematiku. Ja iskreno taj tekst ne bih pisao jer nisam osoba koja ima znanje o istome, ali samu izradu brošura ili letaka (dizajn) napravio bih sa zadovoljstvom.
Ukoliko imate još stvari za rješavati, moj osobni savjet je da dogovorite kakav sastanak i uz kavu to riješite kao ljudi. Svi znamo da se riječi sa papira mogu protumačiti na više načina!
Ujedno na sastanku možemo dogovoriti kakav bi taj letak bio i kakav bi mu bio sadržaj. Takvim načinom rada budemo napravili više, nego ako nastavimo u ovom smjeru.
Dalje je na svima vama, pa i onim koji nisu bili uključeni u tu raspravu, kako čete dalje raditi i razgovarati.
Još jednom ponavljam, moj savjet je da se svi skupa primimo posla, jer su teraristika i biologija dosta usko vezane, a tako su različite.
Ujedno bih Vam svima rekao i naglasio sljedeće (ništa novo samo da ponovim):
Akvarij.NET se ograđuje, odnosno ne smatra odgovornim za djela, navode te same aktivnosti koje su nastale djelovanjem bilo kojeg člana akvarij.NET-a, pa makar isti bio i sa vodećih pozicija istog. Iz toga proizlazi da svaka osoba (član) sam odgovara za svoje postupke i djela.
Akavarij.NET nije u ničijem vlasništvu, stoga što se rukovodstvo(nazovimo ga tako) stalno mijenja …… jedino što je dragi nam Vedran vlasnik domene i na svu sreću iznajmljivanje iste nam zasad ništa ne naplaćuje. Nadam se da će tako i ostati
.... ps... ubuduće ću svaku javnu prijetnju kažnjavati trajnim isključenjem sa foruma! Neovisno o kome i čemu se radi! Možete si prijetiti preko PP-a ili telefona, ali ovako preko foruma više ne!
Pozdrav Saša