Listopad 15, 2024, 04:36:21 prijepodneNajnoviji Član: Zeljac1985c

Autor Tema: ideja?  (Posjeta: 1134 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline babydoll2

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
ideja?
« u: Siječanj 04, 2007, 16:16:00 poslijepodne »
Pozdrav!
chitala sam dosta vrlo informativnih i korisnih chlanaka i postova na akvarij netu glede reptila koji su najcheshchi kao kuchni ljubimci kod nas. Neka pitanja i postovi potakli su me na jednu ideju koja mi se uchinila kao korisna..,a to je da se napishe chlanak o najcheshchim problemima i bolestima koje napadaju neku odredjenu vrstu,tako bi netko tko se kuzhi u kornjache mogao napisati neshto o tome,netko tko se kuzhi u bradonje napishe za njih,netko za leoparde,a ja bi mogla za iguane poshto sam se sa dosta problema susrela sa svojom iguanom a i podosta s tudjima.Mislim da bi se s time dosta pomoglo hobistima,a i onima koji che to tek postati te da se upute i u problematichne strane ovog hobija a ne samo one dobre gdje je sve ko u bajci,ono...sunce pichi gushterchichi se sunchaju sve super sve 5,a i da znaju kako postupiti u nekim situacijama gdje sami mogu pomochi svom ljubimcu i na koji nachin.Ekipa,isprichavam se na malo duzhem postu al htjela sam s vama podijeliti ovu ideju,svaki komentari su dobrodoshli!
pozz!!

of all the things I\'ve ever lost I miss my mind the most

Offline civi

• Punopravni član
ideja?
« Odgovori #1 u: Siječanj 04, 2007, 19:22:00 poslijepodne »

za ideju!

Offline kikoporto

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
  • M A L A W I
ideja?
« Odgovori #2 u: Siječanj 04, 2007, 19:54:00 poslijepodne »
da to je super ideja, ja se ne bavim sa time mene zanima aqvaristika ali podržavam ovo
Virovitica - Brezovica

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • Mean bastard
    • Insta
ideja?
« Odgovori #3 u: Siječanj 04, 2007, 20:03:00 poslijepodne »
Ideja je dobra.
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti

Offline babydoll2

• Punopravni član
ideja?
« Odgovori #4 u: Siječanj 04, 2007, 21:13:00 poslijepodne »
drago mi je shto vidim pozitivne komentare,
eto...ja se bacam na posao pochevshi od vecheras,bilo bi super kad bi se ukljuchili neki koji imaju znanja i iskustva s drugim vrstama reptila pa da upotpunimo kolekciju
pozzz!!!

Offline DanChY

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 37
ideja?
« Odgovori #5 u: Siječanj 05, 2007, 00:16:00 prijepodne »
Vrba gdje si kad te trebamo !!

Offline babydoll2

• Punopravni član
ideja?
« Odgovori #6 u: Siječanj 06, 2007, 00:32:00 prijepodne »
chlanak je u tijeku,ne mogu vjerovati da u cijeloj gradskoj knjizhnici postoji samo jedna korisna knjiga o reptilima,pa da se ne bi chovijek.....al dobro,nema shtete jer je knjiga bombica shto se tiche informacija o bolestima pa che mi biti od poveche koristi za chlanak,a tu je josh i net,a i moje kratko ali slatko iskustvo......
da,zbilja......vrba chovjeche gdje si,dajte ljudi ne nabijajte mi komplekse! gle I'm a big girl al ne mogu ja bash sve solo napraviti.....nisu te kuchi uchili da trebash biti klavir?

pozzz!!!

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • Mean bastard
    • Insta
ideja?
« Odgovori #7 u: Siječanj 06, 2007, 10:47:00 prijepodne »
Gle nije fora iz knjiga prepisivati.. to može svatko...

... uglavnom ukoliko netko ima priču iz vlastitih iskustva, neka je napiše.... ukoliko nema, neka ne prepisuje iz knjiga...
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti

Offline babydoll2

• Punopravni član
ideja?
« Odgovori #8 u: Siječanj 06, 2007, 13:26:00 poslijepodne »
sasha ne prepisujem iz knjiga,ta knjiga koju sam digla sluzhi iskljuchivo da nadopuni neshto shto nije navedeno i ne sluzhi da bih ja iz nje izvukla neki chlanak nego sluzhi i za moje informiranje, sa dosta stvari sam se susrela sama ali ima nekih s kojima nisam a mogla bih,i u takvim situacijama zhelim znati shto gdje kako..knjiga je napisana kao veterinarski priruchnik,znachi nema opshirnih opisa bolelsti vech samo doze lijekova i otrova shto u principu dodje na isto jer je svaki lijek i otrov.
stoga don't worry jer nisam od onih koji prepishu neshto od rijechi do rijechi pa stave svoje ime na to..... to je patetichno.a uostalom ja sam veterinarski teh. pa neke stvari znam josh iz davnih dana

pozzz!!!