Prvo pozdrav svima!
Već par tjedana pratim forum i prikupljam informacije - naimeodlučio sam oformiti vlastiti akvarij sa tropskim ribicama. Pošto nemam iskustva marljivo sam proučavao postove i danas shvatio da sam isprepadan!
Nekad, davno, imao sam zlatne ribiceu akvariju od desetak litara i sve je bilo ok... Sad bi naravno, malo više. Prvo sam odlučio prikupiti sve informacije ovdje, onda mi se to činilo nemoguće jer tu ima hrpa informacija o stvarima o kojima premalo znam i moram puno pitati: kemija, bolesti, vrste riba, oprema... zavrtilo mi se u glavi. Zatim sam odlučio otići u neki od shopova i tamo se raspitati. Kad sam htio odabrati shop (u Zg) nabasao sam na postove tipa "najgore je doći u shop i reći ja sam novi" - uvaljaju ti svašta...
Uglavnom, sad sam isprepadan ali nemam namjeru odustati - pripremite se na pitanja jednog neznalice, he he.
Da skratim, nemam puno mjesta i želim akvarij od50-60 litara, tropske ribice i sve kaj ide uz to.Da li je to premala litraža?U kojem shopu me neće izmuljati?
Pozdrav