nova, kakve savijete trebaš? Što se tiće tropskih ribica kakve ti imaš, ima i iskusnijih od mene, koji su više zamočili svoje rukice u slatku vodu, nego ja. Ovo je dio za morsku, no nema veze, prebacit ćemo temu i sve u redu.
Mislim da imaš previše ribica, a što se tiće zlatnih njima je tek loše u malom akvariju od 20 l, no dobro, to je tako s trgovcima. Što se tiće filtera, dobro si ga napunila, i trebala bi, ako imaš mogučnosti srediti jedan i za zlatne i obezbjediti im jedan veći akvarij, jer zlatne su jako lijepe ribice, i uz pravilno složen akvarij, to sve izgleda super. Nisam pročitala da imaš ikakve biljke, pa ako nemaš, preporučila bi ti da nabaviš, jer ribicama bez pravog bilja u akvariju nije ugodno! Za zlatne nabavi neko bilje za hladnu vodu, tipa vodena kuga, koja ti je jako dobra za skidanje štetnih tvari iz vode, a za tropske imaš puno vrsta, a sada je na tebi da se odlučiš koje. Eto to je za početak, pa kada to središ biti ćeš puno sretnija i zadovoljnija i ti i tvoje ribice.