ne prolaze te nebuloze... napad tamne strane odbijen od strane Jedi vitezova hobija i industrije
Očito su kot vas te "tamne strane"vrlo jake, da uopšte predlažu nešto ovako, i naravno mediji odmah pokupe ovakve novice kao čisto zlato.
Sa uvedbom ovakvok rigoroznog zakona bi se svakako okrepila prodaja na crno, a sa time država nebih uradila nikakve koristi, jer se zna da je u ilegali onda sve moguče, pa nek bude to akvaristika, teraristika ili prostitucija - ilegala je crna strana svakog društva.
Pa malo se osililo... Na javnoj tribini, koju je u ime Ministarstva moderirao predsjednik udruge koja je sam zakon predložila (
rvatska pravica, jel) , su militantni hare-krišna likovi doslovno ušutkavali, upadali u riječ, bili podosta agresivni spram svih koji ne misle kao oni, a oni misle- skoro pa citiram- da su životinje naša braća koja imaju jednaka prava kao i mi i da su trgovci robovlasnici i trgovci robljem... i tako nešto svašta... ima toliko toga da mi se ne da ni pisati.. u svakom slučaju, skupila se ekipa, otišla na sastanak u Ministarstvo, argumentirala pravno, zakonski, ekonomski, moralno, razvojno, održivo i na sve ostale RELEVANTNE načine, sa ciframa, primjerima, načinima primjene, pozitivnim i lošim stranama svega i prijedlozi amatera i diletanata su pali kao kruška...
Hvala na pažnji, do sljedećeg puta....
A bit će, jer će ovi svako malo pehat i kenjkat...