Prosinac 08, 2024, 16:36:28 poslijepodneNajnoviji Član: jantolekd

Autor Tema: Jedno glupo pitanje  (Posjeta: 3633 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Alen Hodžić

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 48
Jedno glupo pitanje
« u: Siječanj 26, 2006, 20:07:00 poslijepodne »
Imam Tetratec 600, s tim da mi je tuš jedno 5 cm duboko od vrha vode. Da li je bolje da je bliže površini?? Imam osjećaj da mi filter ne uvlači dobro - nikako dobiti vodu bez sitnog otpada. Pa izgleda ko da pada snjeg u akvariju
Filter sam sad prvi put čistio nakon 1 mjeseca rada i bilo je poprilično prljavo

Novaki - Sveta Nedelja

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
Jedno glupo pitanje
« Odgovori #1 u: Siječanj 26, 2006, 20:16:00 poslijepodne »
Ja nemam Tetra filter, ali ja sam stavio usis da mi je pri dnu, a izlaz je pri povrsini. U filter sam na vrh (gdje najcistija voda prolazi) stavio filter vatu i nju svaka dva tjedna mijenjam. I to je to.
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Fenix

• Punopravni član
Jedno glupo pitanje
« Odgovori #2 u: Siječanj 26, 2006, 22:28:00 poslijepodne »
Ja imam tetrin filter i odlican je, stavio sam "tus" pri povrsini da mreska vodu i nekako je logicno radi cirkulacije.

Napisi sta imas u akvariju i odakle ti toliko smeca...da ne bacas mozda tabletice za somove ili nes slicno

Moram komentirati ovaj tvoj naslov teme stvarno nema smisla i vecina
clanova ni nema volje otvarati ovakve postove pa daj drugi put ljudima
do znanja sta te muci a ni jedno pitanje nije glupo- sto vise covjek
ima znanja ima i vise pitanja

Zagreb/Malešnica

Offline Alen Hodžić

• Novi član
  • *
Jedno glupo pitanje
« Odgovori #3 u: Siječanj 27, 2006, 15:03:00 poslijepodne »
Da bacam tablete somićima i to JBL NovoTab. Kupio u Zoo-u u Malešnici. Šta bi to moglo biti od toga???

Novaki - Sveta Nedelja

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
Jedno glupo pitanje
« Odgovori #4 u: Siječanj 27, 2006, 15:19:00 poslijepodne »
od tableta bi moglo bit, tuš stavi bliže površini da je lagano mreška i poboljša izmjenu plinova, a osvrt na naslov teme bi bio- nema glupih pitanja, samo glupi odgovori..

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
Jedno glupo pitanje
« Odgovori #5 u: Siječanj 27, 2006, 15:29:00 poslijepodne »
To i moj frend uvijek kaze i ja se s tim ne slazem, postoje izuzetno glupa pitanja - usput ovo nije glupo pitanje Alene!
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline korni

• Punopravni član
Jedno glupo pitanje
« Odgovori #6 u: Veljača 01, 2006, 01:22:00 prijepodne »

Bio sam kod Alena i vidio akvarij i zapravo ne znam o kakvim mrvicama on sada govori. Pa akvarij mu je gotovo savrseno cist! Ovo govorim u usporedbi s mojim.

Kod mene sve moguce pluta po vodi: i hrana i otpatci i lisce i mrvice i uopce se ne zalim zbog toga (zasad). Vazno je da bilje raste, da su ribe zivahne i zdrave. Tu i tamo bas vece komade uklonim rucno, a ovo sitnije ionako posauga filter.

Uostalom ste vidjeli iz kakvih prirodnih stanista neke od ribadolaze? Ovi nasi vodeni kvadri su prave sterilne bolnice za sav vodeni svijet.

Ja bas volim vidjeti kad moje ribe svako malo pronadju ponesto hranjivo u vodi pa se bore oko toga koja ce prije uzeti. Uostalom nije li u interesu akvariste cim veca raznolikost podvodnog svijeta? Usporedi sad to sa staklenom kuglom i jednom ribicom u krugu...

Zagreb

Offline Alen Hodžić

• Novi član
  • *
Jedno glupo pitanje
« Odgovori #7 u: Veljača 01, 2006, 21:34:00 poslijepodne »
Možda sam preveliki perfekcionist....Štos je u tome da i nisam vidio puno akvarija u živo...samo na slikama...
Novaki - Sveta Nedelja

Offline SandmanRI

• Punopravni član
Jedno glupo pitanje
« Odgovori #8 u: Veljača 02, 2006, 08:42:00 prijepodne »

Citat: Alen Hodžiæ
Možda sam preveliki perfekcionist....Štos je u tome da i nisam vidio puno akvarija u živo...samo na slikama...

Mislim da je ovo šire gledano, priličan problem među svim akvaristima! Ljudi se kompleksiraju fotkama savršenih akvarija sa interneta, i onda se srame svojih tankova, a zapravo je 95% akvarija "običnog" i "prosječnog" izgleda! (evo ideje za anketu...)
Rijeka / Hrvatska
><((((º> - previše ljudi premalo misli - <º))))><

Offline lula

• Punopravni član
Jedno glupo pitanje
« Odgovori #9 u: Veljača 02, 2006, 11:17:00 prijepodne »
Meni vuće pri dnu vodu i mislim da je to bolje jer mi somiči drbaju i odma filter to usiše. A moguče da ti je to i od tableta. Ja svojima dajem jednom tjedno tablete.
Varaždin / Hrvatska