evo došlo je vrijeme da vam ja predstavim svoju bandu
zasad ih imam 7 s tim da sam jednog najmanjeg gotovo i otpisao jer ne jede baš a i nije narastao ni milemetar kod mene i jedva da mu se naziru prednje noge a njegovoj brači i sestri blizancima se već lijepo vide i zadnje i prednje noge
imam 2 starija ali još ne spolno zrela i potpuno odrasla sad imaju cc 8 cm a kad su došli kod mene prije malo više od mjesec dana su imali 4 cm tako da je napredak očit
i uz ta 2 imam 4 manja i mlađa koji su imali tek 0.5 cm kad su došli a sad imaju 3 cm i već se naziru spolovi
ova dva veća su legalizirana i došlo je rješenje od CITESA a za ove manje sam poslao tek jučer/prekjučer pa moram čekat
trenutno su u odvojenim smještajima zbog toga jer ovi veći gledaju na ove manje kao poslastice a akvariji su im privremeni dok ne porastu još malo s tim da ovi veći uskoro sele u 60l a ovi manji sele u njihov 30 litraš
temperaturu zasad održavam uspješno na 18-20 stupnjeva sa bocama a u roku od 2 tjedna bi mi trebao doć cooler iz njemačke
i da ovi veći su 85% mužjaci i dobili su imena jedan je Ak a drugi je Ter i već sam se dogovarao sa Chilii u vezi izlaganja na AkTeru i ovim putem joj se zahvaljujem na strpljivim odgovorima oko legalizacije ovih preljepih malaca
i ništa to bi bilo to ukratko i da pH im je 5 jer žive u RO vodi jer sam takve navode dobio od žene koja ima njihove roditelje i koja mi ih je donjela
mama ovih malaca je smeđa dok im je otac bijeli zato i imam 2 manja smeđa dok su ostali bijeli
evo slikica