Svako drži svoje živine kako on misli da je najbolje i u to uopće ne ulazim niti me zanima, al jednom kada nabaviš vrijedniju zmiju od cenchrie shvatit ćeš o čemu ti pričam.
Ovo je jako glupo napisano: jednom kada nabaviš vrijedniju zmiju od cenchrie shvatit ćeš o čemu ti pričam.
Ja nemam čak niti duginu bou koja je za tebe bezvredna , a za mene je i zmija koju sam dobil na poklon jako vrijedna i nema cijene. Stari moj nije sve u novcima nekaj je i u ljubavi i ja imam samo manje vrijedne zmije od napred spomenute cenchrie i jako sam zadovoljan sa njima i ne patim na nekaj skupo. Opet ideš u skroz drugom pravcu i to da se pohvališ da imaš skupe zmije. Ne kužim zakaj tu na forumu baš ništa ne može biti jednostavno
.
U pravu si sve kaj pišeš ali tvrdim da ne treba dečko iči u takve izdatke.
Ne glupo je ovo kaj si ti sebi preveo u toj glavi.
I glupo je da ti ženka izbaci jaja a nemaš inkubator spreman itd...Tu si pokazao veliku ljubav i odgovornost prema hobiju.Nije sve u ljubavi Dragane, moraš nešto i znati.
Nego kaj sam ja tebi htio reči u predhodnom postu, a krivo se protumačilo...
Ljudi ulete u hobi i za malo para nabave životinju te smatraju kako je i briga o njoj jednostavna i povoljna...A ako se malo potrudiš i "pogineš" kako bi ju nabavio, onda si nećeš dopustit nikakva opuštanja u tom pogledu.A ovaj primjer se može primjenit na puno stvari u životu.
Da se vratim na inkubator, ti da imaš gravidnu ženku vrijedniju od kuruze i da si se potrgo da ju nabaviš nebi ti se desio takav propust!
Ili možda i bi...Kad si ti tako skroman i živiš očito samo od ljubavi.
Opet ideš u skroz drugom pravcu i to da se pohvališ da imaš skupe zmije. Ne kužim zakaj tu na forumu baš ništa ne može biti jednostavno
Ovo se može pročitat samo na akvarij.net-u!
Vrlo bistro...Gledaj, moja kolekcija je toliko skromna da se mogu sakrit pred svim ozbiljnim domaćim teraristima od kojih neki također dolaze na forum, stave slike svoje kolekcije te podjele iskustva i zapažanja.
Ako ti to smatraš hvaljenjem onda ok...Hvalim se.
U pravu si sve kaj pišeš ali tvrdim da ne treba dečko iči u takve izdatke.
I ova ti je također na mjestu!
Zakaj ulagat u opremu kad kraljevski piton može živjeti u kutiji od cipela na sobnoj temperaturi!