eh eh...
Izgleda da neću paliti tu infrared jer je u mojoj sobi konstantno 24-26C° pa da ga ne skuham jadnička...

A kaj veliš Skorpac koja bi podloga bila naj naj???
I hvala na savjetima

I taj terarij...ajoj...priča ide ovako: ja sam se sjetila da bi htjela kameleona i to je moralo biti taj isti tren i mslila sam da je to jako jednostavno. Otišla sam u najbliži zoo centar misleći da ću sve ja tamo rješiti kroz par minuta i imati malog stvorića. Jesam ja čitala o njima što jedu, kako se općenito uzdržavaju, kako terarij mora izgledati, ali sam mislila da budem ja sve to dobila na gotovo. Kad sam došla u zoo, kameleona nije bilo po pristupačnoj cijeni, al su taman imali jedan terarij na skladištu koji bi meni po njihovim rječima odgovarao i bio dovoljno velik za odraslog stvora. Složili su mi lampe unutra i znači terarij s lampama i tim poslom sam platila vrtoglavih 1600 kn. Poslje mi je bilo žao novaca, ispostavilo se da terarij nebude dovoljno velik...nisam se dovoljno informirala pa su me lijepo nasanjkali

.
Na proljeće budem (uz pomoć muških ruku naravno

) napravila veći terarij jer ipak može se napraviti kod kuće i ušparati soma i pol kuna.
Mali ti je sjatki jaaako Karas... isto ko i moj
A cura je prekrasna, prava frajerica

Načitala sam se o uzgoju cvrčaka, žohara itd. al vidim ti uzgajaš sve živo pa jel bi mi htio onako ukratko reči što je najjednostavnije za uzgajati i malo opisati?
Moji se cvrčci drže već tjedan dana, al svaki dan ima novih leševa i uopće se ne glasaju

Držim ih u velikoj kanti i danas sam ih ipak stavila u sobu jer je u podrumu premračno, možda bude kakvih promjena