Mislim da je teško dat neki konkretan savjet u tvom pitanju jer ima jako puno opcija koje dolaze u obzir i koje funkcioniraju.
Što se tiće žaba, njih će u potpunosti zadovoljiti 1 plitki bazenčić, vlažan terarij (potpuno vlažna podloga), obilje mušica za hranu i temperatura 20-25C ovisno o vrsti...
Sve ostalo je apsolutno na tebi i ovisi o onome što ti želiš: bio to slap, neka pozadina, živo bilje, rasvjeta...
Osobno smatram da ništa od navedene opreme koju si reko nije potrebno, eventualno grijač.
Kod jednog mog prijatelja koji ih drži već duže vrijeme sve funkcionira u exo-terra terariju (terarij kojem je cijeli poklopac od mrežice i jedini je otvor za ventilaciju), na dnu ima drenažne kuglice (one crvene za cvijeće) na njima ima skroz sitnu mrežicu (onu plastičnu protiv komaraca) i na toj mrežici treset.
Vodu uljeva u terarij do razine treseta, a pumpa za slap se nalazi na dnu među tim drenažnim kuglicama. Mrežica služi samo da se voda i treset odvoje da se pumpa za slap ne štopa. Ja osobno bi na dno stavio i grijač za akvarij koji na sebi ima termostat i možeš ga podesit na željenu temperaturu za razliku od grijačeg kabla.
Ovo ljeto sam se brinuo za te njegove žabe i jedini poso je svakih 3 dana nadolijat vodu koja ispari i ubacit im hrpu mušica i još koje kakvih drugih insekata da ih žabe mogu proždirat jer imaju apetit ko mali dinosauri.
Slobodno pitaj sve što te zanima jer vjerojatno neces bas previse skuzit iz ovog mog opisa s obzirom da sam preumoran da ukljucim mozak =)
LP