Htjela sam bilje za dekoraciju. Bila sam u Os. u pet centru ali kazu da nemaju niti bilja niti puzeva. Htjela bi puzeve jer stvarno ne znam s cim bi ju hranila. Dajem joj piletinu i racice ali znam da treba biti raznolika hrana
Pozdrav, najjeftinije i najsigurnije ti je uzeti bilje i puzeve tu preko oglasnika. Samo prije kupovine bilja se trebas raspitati kakve uvjete biljka koju mislis kupiti trazi, treba ti neko jednostavno bilje poput vodene lece, rogolista, vodene kuge, Cryptocoryna ako imas dovoljno duboku podlogu (bar 5 cm)... U ponudi na oglasniku cesto znaju biti ramshorn puzevi i svrdlasti puzevi, to su vrste odgovarajuce velicine (na pocetku ces ih ipak morati pincetom zgnjeciti prije davanja kornjaci).
Sto se tice prehrane mozes je obogatiti sirovim mesom pastrve, ribama zivorotkama (guppy, platy, molly, svert, gambusia...) koje mozes isto kupiti preko foruma ili u pet shopu, sirovim komadicima govedeg srca, zatim mozes kupiti brasnjare za poslasticu:
LINK (obavezno zgnjeciti glavu pincetom prije davanja kornjaci), Tetra Reptomin granule obavezno nabavi:
LINK, također postoje zelatinozne hrane Tetra fresh delica (bloodworms, artemia, daphnia)...