otfurao sam danas malu u vrtić prvi put nakon 3 tjedna neprekidnih viroza , prehlada i sl. , tak da sam uhvatio malo vremena da odem do vinograda i počupam neke grane loze koje ću ubacit u akvarij u vrtiću a možda nešto iskoristim i za sebe za novi setup.
Isto tako sam donio dvije kante kamenja koje možda iskoristim za vrtić i svoj akvarij.
Gledajuć to kamenje i jedan mali akvarij koji već pol godine stoji na psećoj kućici
ulovila me žuta minuta da nešto složim..
...ali kako je do ručka još 15 min to je moralo bit zbilja brzinski. ...jaaako brzo
Na kuhinjskom elementu sam stavio akvarij na salvetu , ubacio kamenje, preko toga prosipao pijesak, ulio vodu , izlio vodu jer je bila mutna , uli ponovo ali lagano....
....namontirao živinu visokotlačnu sijalicu (125w) iznad akvarija , izvukao stativ, fotić , uslikao , prebacio fotku , malo je izrezao i pojačao kontrast i saturaciju i to je to..
15 min!!! ...minuta gore,dole.. ja sam čak zadovoljan rezultatom , što bi tek bilo da sam imao 20, 30min? ..he,he, vjerovatno bi bilo još lošije kad bi imal više vremena za mislit