Listopad 11, 2024, 16:16:29 poslijepodneNajnoviji Član: leonabarisic

Autor Tema: Javno "eksponiranje" zmija  (Posjeta: 9534 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Njofra

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Odg: Javno "eksponiranje" zmija
« Odgovori #50 u: Ožujak 05, 2012, 20:15:55 poslijepodne »
Ti se Marko nemaš potrebu ispričavati jer nisi nikog povrijedio....mene najmanje...niti mi to smeta. Meni je to samo glupo i neznam kako si se i usudio.
Ja sam čak i akvarije ili dekoracije,...terarije..onako unosim poskrivečki po noči. Uopče ne želim da susjedi znaju kaj imam...a ovako nosit živinu u kafić.....nepojmljivo mi je,menei bi bilo neugodno.Pa ljudi koji nemaju pojima o tome mogu pomislit da si skrenu.....
Ne čudim se jednoj Dvini Meler ili takvima...ali jedan član ovog foruma bi to trebao i sam skužiti.
Ja sam u prolazu vidio naslovnicu....ono...šetala pitona,pomislio sam isto opet neka Dvina ili slična privlači pažnju....kad ono član ovog foruma,..baš me začudilo.
Al dobro....naučio si pa nečeš više..
Kako bi stvarno bilo kad bi svi tako napravili....??? Znaju članovi foruma kaj imaš doma...prijatelji...a ostali netrebaju znat ...pogotovo što imaš zmiju koju nemaš prijavljenu...
I\'VE WATCHED THE MOON GROW OLD

Offline markomed

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 35
« Odgovori #51 u: Ožujak 05, 2012, 20:39:57 poslijepodne »
Njofra, ipak osjecam se kao da sam "povrijedio" forum jer ce ljudi pomislit kakvi ljudi su na forumu ako je i on clan i tu smatram da sam vas sve povrijedio i zato mi je zao...

Offline Njofra

• Punopravni član
« Odgovori #52 u: Ožujak 05, 2012, 21:24:36 poslijepodne »
Nisi ti nikog ovdje povrijedio......povrijedio si sebe jer če neki imati... neznam....mišljenje bla,bla ovakvo, onakvo ali to si si priskrbio sam. To sad znaš jer se osječaš nelagodno.
Ali i to če proči sve. Ako si onakav kakvim te prijatelj Kells opisuje onda češ pretpit to sve...i kritike....I drugi puta češ pametnije

Offline zeki972

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #53 u: Ožujak 05, 2012, 21:38:26 poslijepodne »
ne razumijem stvarno do kada ćete dečka više mučiti..zahebo je i ispričao se, žao mu je što je to napravio i što sad još treba da napravi da shvatite da je pogriješio i da mu je žao??!
sigurno se nitko nije bar jednom zahebo više nego što je mislio u životu i što je tu je.. idemo dalje.,ako smo svi naučili iz ovoga nešto super, ako nismo onda ne valja..

Offline Werther

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
    • Betta Svijet
« Odgovori #54 u: Ožujak 05, 2012, 23:24:47 poslijepodne »
Svakako je pohvalno da je nakon svega i sam vrlo brzo shvatio u što se nepotrebno uvalio, a iz ovog se svakako može izvući dobra pouka. :up:

I slažem se sa Njofrom, što se tiče susjeda bolje da nitko niti ne zna što tko ima doma, ali zato je barem ovdje na forumu svatko dobrodošao da pokaže što ima i o tome na miru prokomentira sve što ga zanima s ostalima. :)

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
« Odgovori #55 u: Ožujak 05, 2012, 23:40:36 poslijepodne »
Ma poanta svega je, zašto ne radi zmije?
Cijeli životni vijek od cca 40 godina provest u zatvorenom prostoru?
Daj jednom na zrak svjezi i na jedno Sunce koje ce posteno grijat.

Cemu stati samo na tome, zasto svog ljubimca ne prepustiti prirodnim radnjama poput borbe za hranom i skrivanjem od grabezljivaca ?

Vecina ljudi ima ugraden panican strah od zmija i mogu si zamisliti kako bi barem pola zgrade krasno reagiralo kad bi skopcali da ih svega par metara papirnatih zidova dijeli od monstruma koji ce u prepricavanjima do veceri narasti na par desetaka metara.

Itko bi onda vise bio kriv - netolerantno i primitivno drustvo ili nas junak koji je bas "morao" izvesti zmijicu na sunce pa malo cackao mecku ?

Mogu ti navesti primjer mog prijatelja koji doma ima arsenal (legalan) vrhunskog oruzja gdje svaki komad vrijedi vise od njegovog auta, telefona i odjece zajedno. Pet godina smo se intenzivno druzili i sasvim slucajno smo nekako dosli do te teme (taj vikend je bilo neko natjecanje u gadanju) pa kao odi da vidis nesto.  Odveo me u posebnu prostoriju s blindiranim vratima, pustolji i puske su dodatno zakljucani u sefovima, nozevi poredani po policama, municija uredno u zasebnom sefu....ne volim oruzje ali ove stvari su apsolutno savrsenstvo tehnologije i estetike.
To je njegova iskrena strast, ima jedan radni za natjecanja dok ostale stvarcice nikad nisu vidjele svjetlo dana i on obozava to sto ih ima i sto ih moze gledati, cistiti i drzati u ruci.
A za taj njegov hobi zna svega nekoliko ljudi, zamisli kako bi ga raja s postovanjem gledala da izvadi kromanog Colta s optikom u kafani, ali naravno da njemu to nije niti na kraj pameti.
Em bi ga netko vjerojatno prijavio iz ciste ljubomore, em bi preko noci od pristojnog susjeda postao umobolnik koji samomsto nije pobio cijeli kvart.

Offline Njofra

• Punopravni član
« Odgovori #56 u: Ožujak 07, 2012, 07:53:15 prijepodne »
Zeki...."dečka" uopče nitko ne muči,tema ni nije o njemu nego je sam postavio javno eksponiranje životinjama i o tome se i raspravlja. Pošto su tu članovi ok. čak su svi ok,...kao što je Chilii rekla muža bi se gadno našpotala zbog toga,...Marka se nitko nije nitko neznam kako našpotao.
I da..netrebaju svi znati šta držimo. Ja imam slučaj šta sam i spominjao da tip čijih se pasa svi boje i on se neboji ničeg ...ima fobiju baš od pauka. I ne pomisleči ništa rekao sam mu i sad stalno slušam,....dal pazim,morao je on to i doć vidjeti dal mogu pobječi.... Mislim ....zažalio sam šta sam mu rekao,a to šta ja drhtim od njegovih pitbula ili argentina....nikome ništa. Pas je prihvačen...ali ovi čudni hobiji ne. Dobar primjer naveo ije i Andrej. Netreba se exponirati pred onima koji to ne razumiju. Eto...tema je ipak o eksponiranju a ne samo o ovom slučaju.