0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Chilii - Prosinac 04, 2011, 23:40:16 poslijepodneČak su neki ljudi potegli pitanje (čitaj: ispitivali predsjednicu udruge za koju volontiram) da li su svi štenci koji su bili privremeno kod mene na čuvanju zaista udomljeni ili su pojedeni od mojih opakih pitona jeste, ona tvoja kraljevska je i mene pogledom odmjeravala!ja se još uvjek divim kako mene nisu strpali na neku listu
Čak su neki ljudi potegli pitanje (čitaj: ispitivali predsjednicu udruge za koju volontiram) da li su svi štenci koji su bili privremeno kod mene na čuvanju zaista udomljeni ili su pojedeni od mojih opakih pitona
Chilii,kakva je to lista? To sam vec cuo ,ali mi je zvucalo ko neka boogie man story za plasenje zloceste djece.
stoga mi se nemojte zgražat nad zmijom nahranjenom slatkim malim micekom kada ćete sad otić i svoju zmiju nahranit slatkim malom štakorom, zecom ili mišem jer to su također životinje i nečiji ljubimci jednako koliko i bilo koja mačka
Pa sa čime onda hraniti zmiju? Tko je tu da kaže kaj je sick, a kaj ne? Mozda bi trebalo izmislit konzerve i za zmije.
Slatki mali štakor? Slatki mali miš?
Američka kompanija "T-rex" je svojevremeno proizvodila kobase za zmije pod komercijalnim nazivom "Snake Steak Sausages" koje je hrpa američkih hobista objeručke prihvatila, ali su kroz par godina odustali od tog sranja jer se pokazalo pogubno po zdravlje zmija.Edit: evo još jednog kobasičarskog proizvoda za zmije http://www.naturalbalanceinc.com/zoological/reptilediet.html
zašto je bilo pogubno?
Tamo se i ljudi hrane nezdravo jer jedu svakojaka genetski modifikovana fast food sranja, a možeš tek zamisliti kakvo smeće stavljaju u ove "kobasice" za zmije?!
... sve super njuškica, brkići, rukice... al kad vidim repinu od pola metra želudac mi se preokrene..
stakor bez repa je ko vlada bez afera