Listopad 04, 2024, 04:27:30 prijepodneNajnoviji Član: leonabarisic

Autor Tema: Malim mačićem, kućnim ljubimcem, nahranio pitona i snimao kamerom  (Posjeta: 9595 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gamad

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Odg: Malim mačićem, kućnim ljubimcem, nahranio pitona i snimao kamerom
« Odgovori #25 u: Prosinac 04, 2011, 09:09:56 prijepodne »
pa nema tu napada na terariste al ljudi ti dobe krive slike radi pojedinaca, uvijek je tak bilo

a video me ne iznenađuje u danasnje vrijeme, meni bi bilo zao da je i neki mali zec, opcenito sam slab na sva ta malena stvorenja

Pa sa čime onda hraniti zmiju? Tko je tu da kaže kaj je sick, a kaj ne? Mozda bi trebalo izmislit konzerve i za zmije.

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #26 u: Prosinac 04, 2011, 10:49:37 prijepodne »
meni nije stvar u tome "sa cime" nego ultimativno sadisticki nacin na koji je to napravljeno. I jos snimano i stavljeno da se drugi bolesnici tome dive.
IMO, ne vjerujem da je i njegov odnos prema zmiji nesto drasticno bolji od ovoga prema macki. Bolestan um je bolestan um.

Offline ChILd_ReBoRn

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
    • http://www.akvaristika.tk
« Odgovori #27 u: Prosinac 04, 2011, 11:35:14 prijepodne »
a mozda je zmiji docarao lov iz zasjede? ovaj ispod jastuka vreba.. a neduzni micek trcckara okolo...
biljka biljci siše supstrat
(Koprivnica)

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Prosinac 04, 2011, 11:44:39 prijepodne »
mislim da to neki ljudi gledaju na pogrešan način.
tj, vide luđaka koj je nahranio zmiju slatkim malim micekom dok, oprostite, ali mi zmije također hranimo i slatkim malim mišekima, štakorekima i zečekima.
to što je nekome mačka ili ti ga kjut micek automatski samo i samo kućni ljubimac a štakor je nešto fuj, gamad koja se treba ubit je samo licemjerje.

stoga mi se nemojte zgražat nad zmijom nahranjenom slatkim malim micekom kada ćete sad otić i svoju zmiju nahranit slatkim malom štakorom, zecom ili mišem jer to su također životinje i nečiji ljubimci jednako koliko i bilo koja mačka

Kisa ti bi bar trebala znati da u sadržaju želuca zmija koji žive daleko od naseljenih mjesta vjerojatno nikad nisu pronašli ostatke mačke ili psa i da su glodavci visoko pozicionirani na njihovom  meniju.Znači zdrav i odgovoran terarist si nikad neće dozvolit takav sadistički čin pogotovo ne u razvijenim zemljama svijeta.

Razlika je u tome što niko taj event ubijanja i hranjenja ne snima kamerom! Nije isto, lik se sa mačkom igrao prvo a onda ju je sadistički prepustio pitonu! Piton ju je pojeo na krevetu u sobi :o!
ima toga na youtube-u koliko želiš.

pusti youtube, ima toga tu na forumu koliko želiš

Zna se točno kad i zašto se daje  odnosno zašto se ne daje živi plijen snimo to neko kamerom ili ne.
Ja sam osobno snimio nekoliko takvih hranjenja i stavio na youtube.I nećete vjerovat nikad nisam završio u novinama niti je film izbrisan.
Pa to medije ne zanima jer se takav scenarij odigrava u prirodi, al kad vide da netko hrani živinu ljubimcem kojeg imaju milijuni diljem svijeta i pogotovo na takav način pa naravno da će se dići prašina oko toga!

Offline Kisa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #29 u: Prosinac 04, 2011, 15:32:49 poslijepodne »
Kisa ti bi bar trebala znati da u sadržaju želuca zmija koji žive daleko od naseljenih mjesta vjerojatno nikad nisu pronašli ostatke mačke ili psa i da su glodavci visoko pozicionirani na njihovom  meniju.Znači zdrav i odgovoran terarist si nikad neće dozvolit takav sadistički čin pogotovo ne u razvijenim zemljama svijeta.

naravno ali moj point nije uopče bio vezan za to dal je mačka zmijina uobičajena prehrana (a nije se jednom desilo da zalutala zmija pojede nečiju mačku ili psa) nego o tome da se određeni ljudi  ne zgražaju nad time što je on zmiji bacio nepriklada i živi plijen koj ju je mogao ozlijedit nego ne vide preko toga da je on zmiji bacio miceka.
shvačaš kuda idem s time?
da joj je bacio prije ubijenu mačku bi li to bilo bolje?
na koncu konca, ako je zdrava zmija bi imala uredan obrok.

a opet, da je bacio živog štakora mi kao teraristi bi to osudili jer ne samo da štakor bespotrebno pati nego i zmija može nastradat dok bi u očima neke tamo osobe bilo "aha, ma to je štakor, ko ga šiša"

nije sadistički čin što je on zmiju nahranio  mačkom, sadistički je čin što se on na očigled zabavljao time što zmiji daje živu mačku.
da je na isti način bacio štakora taj čin nebi bio ništa manje sadistički po defaultu a opet u očima osobe koja se gadi štakora ili ih mrzi savršeno opravdan.
isto kako je u očima određenih ubijanje zmije na mjestu i zatim slikanjem sa izmučenom zmijom i stavljanjem te slike na nalsovnicu novina pod naslovom "heroji" nešto za hvalu dok ne mjenja činjenicu da je uživanje u ubijanju bilo koje životinje sadistički čin

to je moj point.

Citat:
Zna se točno kad i zašto se daje  odnosno zašto se ne daje živi plijen snimo to neko kamerom ili ne.
Ja sam osobno snimio nekoliko takvih hranjenja i stavio na youtube.I nećete vjerovat nikad nisam završio u novinama niti je film izbrisan.
Pa to medije ne zanima jer se takav scenarij odigrava u prirodi, al kad vide da netko hrani živinu ljubimcem kojeg imaju milijuni diljem svijeta i pogotovo na takav način pa naravno da će se dići prašina oko toga!

opet nije bio moj point.
i sama sam u par navrata snimila/slikala zmiju kako jede ali to je, kao i tvoje, bila slika/snimka hranjenja u stilu "vidite ljudi to tako izgleda/to se tako radi" ili čisto zato što ja svašta volim imat dokumentirano.

moj point je bio da u očima onog tko ne voli i mrzi zmije neće biti razlike između tebe i mene kako prikazujemo kako i sa čime pravilno hranit zmiju i onog tko sadistički uživa gledajući i snimajući kako zmija jede mačku

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #30 u: Prosinac 04, 2011, 15:34:18 poslijepodne »
Pa sa čime onda hraniti zmiju? Tko je tu da kaže kaj je sick, a kaj ne? Mozda bi trebalo izmislit konzerve i za zmije.

ma trebalo bi ih na salatu i paradajze naučit  -?

Offline Iris

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Floccinaucinihilipilification
« Odgovori #31 u: Prosinac 04, 2011, 15:48:43 poslijepodne »
Ovakvi komentari, dizanje Book of Feces grupica na račun ovakvih tema i sl. samo dižu gledanost određenim mulcima na servisima na kojima il' imaju konkretne il' potencijalne koristi.
Ovakve stvari treba IGNORIRATI da se s "brojem klikova" i općom zainteresiranosti ne hrane neuki umovi zadrtošću.

Dok se neki zamaraju s dozvolama za držanje određenih vrsti životinja, samo im se pamet skreće s kreiranja dozvola za razmnožavanje ljudi.
Pol' Esadejaca je "cornfed and inbred".

Pit bull je potencijalan skandal po zgradama s puno dušebrižnika a dječji parkovi mogu biti ukrašeni narkićkim špricama...
Je li tava oruđe ili oružje? Ovisno o situaciji...

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #32 u: Prosinac 04, 2011, 20:08:05 poslijepodne »
mislim da to neki ljudi gledaju na pogrešan način.

tj, vide luđaka koj je nahranio zmiju slatkim malim micekom dok, oprostite, ali mi zmije također hranimo i slatkim malim mišekima, štakorekima i zečekima.
to što je nekome mačka ili ti ga kjut micek automatski samo i samo kućni ljubimac a štakor je nešto fuj, gamad koja se treba ubit je samo licemjerje.

stoga mi se nemojte zgražat nad zmijom nahranjenom slatkim malim micekom kada ćete sad otić i svoju zmiju nahranit slatkim malom štakorom, zecom ili mišem jer to su također životinje i nečiji ljubimci jednako koliko i bilo koja mačka

Kad sam ovo pročitao stvarno mi nije bio jasan tvoj point i uopće ne znam na čijoj si ti strani  :D
Koga ti žališ u ovoj priči, zmiju, mačku ili štakora?Ili jednostavno smatraš da je to sve normalno?

Kisa ti bi bar trebala znati da u sadržaju želuca zmija koji žive daleko od naseljenih mjesta vjerojatno nikad nisu pronašli ostatke mačke ili psa i da su glodavci visoko pozicionirani na njihovom  meniju.Znači zdrav i odgovoran terarist si nikad neće dozvolit takav sadistički čin pogotovo ne u razvijenim zemljama svijeta.

To sam ti napisao jer mi se učinilo da trpaš mačku i štakora u isti koš, a one koji se ne slažu sa time smatraš licemjernim.To se ne može uspoređivat i  takav će se maloumni čin samo negativno odrazit na teraristiku.

naravno ali moj point nije uopče bio vezan za to dal je mačka zmijina uobičajena prehrana (a nije se jednom desilo da zalutala zmija pojede nečiju mačku ili psa) nego o tome da se određeni ljudi  ne zgražaju nad time što je on zmiji bacio nepriklada i živi plijen koj ju je mogao ozlijedit nego ne vide preko toga da je on zmiji bacio miceka.
shvačaš kuda idem s time?
da joj je bacio prije ubijenu mačku bi li to bilo bolje?
na koncu konca, ako je zdrava zmija bi imala uredan obrok.

Tu u ovoj priči zmija uopće nije bitna i zato ne shvačam kuda ideš  :D
I ne, nebi bilo bolje da joj je dao krepanu mačku jer bi rezultat u medijima bio gotovo isti samo sa manje dramatiziranja, a i klošar iza kamere nebi ispao psihički poremečen.

nije sadistički čin što je on zmiju nahranio  mačkom, sadistički je čin što se on na očigled zabavljao time što zmiji daje živu mačku.
a opet, da je bacio živog štakora mi kao teraristi bi to osudili jer ne samo da štakor bespotrebno pati nego i zmija može nastradat dok bi u očima neke tamo osobe bilo "aha, ma to je štakor, ko ga šiša"

Ja nebi osudio čovjeka koji hrani zmiju živim štakorom nego bi ga savjetovao.
Kao što sam ti i napisao, ja par zmija¸ nekad hranim  živim miševima što sam snimio i stavio na youtube.
U tome nema ništa dramatično niti medijima privlačno i u teraristici se taj pristup koristi kod loših feedera.
A kad daš mačku zmiji i to snimiš onda nastane frka jer se to u teraristici ne prakticira.

Bilo kako bilo, hranjenje mačkama i slične pizdarije ne idu  u korist teraristici i zato svaka usporedba sa glodavcima nije na mjestu.

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #33 u: Prosinac 04, 2011, 21:01:19 poslijepodne »
Kad sam ovo pročitao stvarno mi nije bio jasan tvoj point i uopće ne znam na čijoj si ti strani  :D
Koga ti žališ u ovoj priči, zmiju, mačku ili štakora?Ili jednostavno smatraš da je to sve normalno?

hahaha  :D

hm, kako da pojasnim...
ajmo ovak...
-mačka u teoriji može biti hrana za zmiju, meso je meso i zmija će biti sita.
-živa mačka je neprikladna kao hrana za zmiju jednako kako je živi štakor ili zec neprikladan jer može ozlijedit zmiju
-mi zmije ne hranimo mačkama, živim ili mrtvim, jer su zečevi/štakori/miševi jednostavniji tj brži za uzgoj + što vrlo vjerojatno večina nas u mački vidi samo ljubimca dok večina u štakoru vidi gamad pa nam je, da se tako izrazim, srcu lakše (što ne znaći ako je tebi da je i meni, to je osobni pogled pojedinca)
- to ne mjenja činjenicu da bu zmija jednako sita bila nahranjena mrtvim štakorom ili mrtvom mačkom a naš osobni pogled na to da je mačka ljubimac a štakor gamad neće zmiji ništa značit
- nije normalno ni zdravo jedan trenutak igrati se sa nekom životinjom a sljedeći ju mrtvo hladno bacit zmiji da ju mrcvari nebito o tome koje vrste bila mrcvarena životinja.

moj point je dakle bio o tome da mnogi ljudi sa strane u tom videu neće vijdet osobu koja se zabavlja nad mrcvarenjem životinje nego luđaka koj je luđak prvo po tome jer drži zmiju a odna još jer je zloj zmiji bacio slatkog miceka.

dok bi, da je bacio štakora, dio tih ljudi pomislilo "mah, to je samo štakor"

To sam ti napisao jer mi se učinilo da trpaš mačku i štakora u isti koš, a one koji se ne slažu sa time smatraš licemjernim.To se ne može uspoređivat i  takav će se maloumni čin samo negativno odrazit na teraristiku.

ja trpam mačku i štakora u isti koš po imanju tih životinja kao ljubimaca.
to što je recimo tebi pas draži od mačke, nekome mačka od psa, nekom tamo na drugom kraju svijeta pas ručak a meni štakor ljubimac ne umanjuje vrijednost tih životinja ili znaći da se jedne smije uzdizat u nebesa jer su slatki miceki a druge svrsat pod gamad jer su ružni štakori pa su oni kao takvi prikladniji za hranit zmije od slatkih miceka.

dobro kažeš kad navedeš da su glodavci visoko pozicionirani u prehrani zmija ali istina bog da joj ništa nebi bilo i ako joj bacimo netom ubijenu mačku.
jednako kako neki ovdje drže zmije koje ise izvorno hrane gušterima pa ih iz jednostavnosti auče na miševe.

što sam točno smatrala licemjerjem:
to što si netko dozvoli da degradira drugu životinju samo jzbog svojeg vlastitog viđenja te životinje.
ergo štakor je fuj i on može bit pojeden, micek je slatki i on je samo za maženje, krava je sveta i lud je svatko tko ju jede, pas je prljava životinja i smije ga se ubit.

jedan štakor ili zec ili miš /ne)zaslužuje bit pojeden jednako koliko i mačka i jednako koliko i kokoš koju smo danas imali za ručak.

pa opet moramo jest

Tu u ovoj priči zmija uopće nije bitna i zato ne shvačam kuda ideš  :D
I ne, nebi bilo bolje da joj je dao krepanu mačku jer bi rezultat u medijima bio gotovo isti samo sa manje dramatiziranja, a i klošar iza kamere nebi ispao psihički poremečen.

eto skopćao si :D
meni i je bio cilj uopće se ne dodirnuti zmije (osim činjenice da se zbog njhove sigurnosti moraju hranit mrtvim) nego upravo to što mnogi u tom videu neće vijet zmiju koja je mogla nastradat (da paće dam se kladit da su navijali da joj mačka iskopa oči) niti luđaka kojem je zabano gledat kako se mačka mrcvari.
vidjet će ludog terarista koj je bacio slatko mače zloj zmiji.

a ljudi koji imaju negativnu sliku o teraristici imaju je i prije nego što vide nekog idiota koj baca žive mačke zmijama.
takvi će im ljudi samo poslužit da još bolje mogu pljuvat po nama luđacima koji držimo zmije

Ja nebi osudio čovjeka koji hrani zmiju živim štakorom nego bi ga savjetovao.
Kao što sam ti i napisao, ja par zmija¸ nekad hranim  živim miševima što sam snimio i stavio na youtube.
U tome nema ništa dramatično niti medijima privlačno i u teraristici se taj pristup koristi kod loših feedera.
A kad daš mačku zmiji i to snimiš onda nastane frka jer se to u teraristici ne prakticira.

Bilo kako bilo, hranjenje mačkama i slične pizdarije ne idu  u korist teraristici i zato svaka usporedba sa glodavcima nije na mjestu.

i to sve redom stoji.
ali mi reci, da recimo postoji zmija koja se hrani mačkama, bi li ju hranio mačkama?

meni mrtve mačke nije ništa manje žao nego mrtvog štakora ili mrtvog zeca ili mrve kokice i sama se sebi čudim što nisam na psihijatriji završila kada sam morala ubit štakora za zmiju (nikad više  :dead:) dok će drugi suze liti nad mrvom mačkom a mrtvog štakora šutnut u grabu

ja doma za ljubimce imam i mačke, i štakore, i kuniće i pse...i štošta još
svoje štakore, mačke, kuniće neću ubijat i bacat zmiji jer sam emocionalno vezana za njih.
ne mogu čak ni tuđe ubit a kamo li one koji su odrasli kod mene.

još uspiješ nekako (nekako...) priječi preko agresivnig štakora pa ga utamanit za zmiju (i to sam pokušala pa mi nije išlo ) ali ubit životinju koja ti se mazi i igra s tobom?
donio mi pred mj dana ifsilon štakora, maza i po, miran ko bubica.
na koncu sam ga izlječila i sretno udomila kod jedne cure a mogla sam ga mlatnut o pod i uštedjet si 15kn

za kraj...

novine nisu digle halabuku oko ludog frajera koj se iživljava nad mačkom nego oko toga što zmiji dao mačku.
mi smo digli halabuku jer znamo da se zmije tako ne hrani
NFRS može dići halabuku oko svakog štakora kojeg bacimo zmiji pri tome ne misleći na kuniće
uduruga mrkvica može dići halabuku oko svakog kunića kojeg damo zmiji pri tome ne misleći na štakore
random dušebrižnik će dić halabuku samo jer samo luđaci mogu držat zmije a to čime se hrane nije ni bitno
prijatelji živoija će dić hlabuku samo zato što držimo životinju koja jede druge živoitnje a mogli smo si kupit hrčka

svi će naći neki osobni razlog zašto da dignu halabuku a dotičnoj zmiji samo bitno da je sita i boli ju dupe dal je pojela mačku, štakora ili susjedovog psa.
ili nas.
ali će nas prije toga izmjerit :D

svi će naći osobni razlog zašto je moralnije ubit štakora ili zeca od mačke ili psa ili psa i mačku od zeca ili štakora pri tome misleći na samo na svoje viđenje dotične životinje.

mislite li da bi mi svoje zmije hranili štakorima i kunićima da oni imaju 1-2  legla godišnje?
makar oni bili zmijin primarni plijen?
to bi bilo gotovo nemoguće
našli bi si neku alternativu jednako kako smo ju našli kod zmija koje se hrane gušterima.
jer ja ne vidim nikog da sad kopa po gušterovim rupama na livadi ili uzgaja doma lacerte da si zmiju nahrani nego ju lijepo naučio na mišeke

edit: tuči ću te, skor mi kolač zagorio dok sam ti odgovarala :D
« Zadnja izmjena: Prosinac 04, 2011, 21:08:46 poslijepodne od Kisa »

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #34 u: Prosinac 04, 2011, 21:23:19 poslijepodne »
Kisa, ja te potpisujem, al doslovno do zadnje riječi.  :up:

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #35 u: Prosinac 04, 2011, 21:35:10 poslijepodne »

- nije normalno ni zdravo jedan trenutak igrati se sa nekom životinjom a sljedeći ju mrtvo hladno bacit zmiji da ju mrcvari nebito o tome koje vrste bila mrcvarena životinja.

evo, upravo u oveme je stvar. Sve ostalo je manje vazno.

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #36 u: Prosinac 04, 2011, 21:42:57 poslijepodne »

skupa sa time da ćemo ga tuć jer mi je kolač skoro zgorio?  :D

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #37 u: Prosinac 04, 2011, 21:49:47 poslijepodne »

skupa sa time da ćemo ga tuć jer mi je kolač skoro zgorio?  :D

Nek prvo vidimo kak zgleda, da se ne prenaglimo...  :D

Offline ChILd_ReBoRn

• Punopravni član
« Odgovori #38 u: Prosinac 04, 2011, 22:17:46 poslijepodne »
a isuse.. koliko dusebriznika.. zivo me zanima koliko vas je u stvarnosti toliko zaludjeno ljubavi prema micekim apesekima i inim ekima... a koliko vas se samo tu prezentira na forumu kao takvima...

ebla vas macka... izadjite na ulicu pun ih je grad/selo

otkud znate da niej macku pokupio na ulici... i time je spasio od izgladnjivanja  bolesti ili pregazivanja autom...tko zna koliko je nekontroliranih legla macaka sprijecio.. nahranivsi zmiju...

macka je hrana.. zmija je gladna. Kraj price...to sto lik to ujedno snima kamerom.. big dil.. mozda se uopce ne igra mackom radi igre.. nego je samo smiruje... da je bacio raspi*djenu macku vjerojanto bi izgrebala pol zmije prije nego bi je ova pojela...

jbt.. klinci polijevaju psa benzinom i zapale i nitko ne vristi zbog toga osim 24sata.. a ziher bar svaki ima psa doma...

life's a bitch,. deal with it... ili se svi uclanite u PETA-u  i spasite svijet.. pa kad majmuni preuzmu vlast bu vam krivo...

ja cu ga prvi opizdit kolcem kad zbroji 2 i 2
(Koprivnica)

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #39 u: Prosinac 04, 2011, 22:23:06 poslijepodne »
tebe nekaj grdo muči  -?

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #40 u: Prosinac 04, 2011, 22:26:00 poslijepodne »
a isuse.. koliko dusebriznika.. zivo me zanima koliko vas je u stvarnosti toliko zaludjeno ljubavi prema micekim apesekima i inim ekima... a koliko vas se samo tu prezentira na forumu kao takvima...

Ako ćeš baš, evo prije 2mj sam odhranila mačiće koje sam pronašla u kutiji pored smeća. I udomila ih. Nije mi palo na pamet nahraniti moje ljubimice s njima. Tako da ne generaliziraj.
Zna se kako se zmije hrane i ovo nije normalno, pa ako ti misliš da je i da je sasvim normalno da djeca zlostavljaju životinje blago tebi. Meni nije i ne pišem samo po forumima i mudrujem, udomljavam i pomažem koliko mogu.

Offline ChILd_ReBoRn

• Punopravni član
« Odgovori #41 u: Prosinac 04, 2011, 22:27:50 poslijepodne »
ma nis me ne muci... samo nisam toliko fasciniran  jednom pojedenom mackom...
ima svakakvih ljudi...

nekome je BSDM sex bolestina.. neko uziva u njemu.. nekome je mazenje hrane zmiji bolestina.. netko uziva u tome.. i kraj price...

mozete vi razglabat do sutra o tome.. macka je pojedena.. zmija sita.. lik je mozda svrsio nakon toga.. mozda nije ni znao da je zmija pod jastukom...
i kaj sad... veci je problem oce li MMF u proracun ili ne...
(Koprivnica)

Offline ChILd_ReBoRn

• Punopravni član
« Odgovori #42 u: Prosinac 04, 2011, 22:31:44 poslijepodne »

Ako ćeš baš, evo prije 2mj sam odhranila mačiće koje sam pronašla u kutiji pored smeća. I udomila ih. Nije mi palo na pamet nahraniti moje ljubimice s njima. Tako da ne generaliziraj.
Zna se kako se zmije hrane i ovo nije normalno, pa ako ti misliš da je i da je sasvim normalno da djeca zlostavljaju životinje blago tebi. Meni nije i ne pišem samo po forumima i mudrujem, udomljavam i pomažem koliko mogu.

da sam napisao .. svi se tu preseravate po forumu.. to bi bilo generaliziranje..
ja to nisam napisao.. jesam li?

ja nisam othranio ni jednu macku...ni necu... jednostavno nisam takav tip i ne skrivam to.. a bome ni ne trubim da jesam.. a nisam.. s obzirom da vidjam macke  i to hrpu njih.. redovito.. nisu mi nesto prefascinantno da sad im radim oltare i otvaram pucke kuhinje...

kod nas (govorim o selu/opcini/regiji) je normalno da kad ti se macka okoti... ako netrebas macice.. ili ih nemas kome ostaviti.. jednostavno ih proslijedis na drugi svijet...morbidno? je... nehumano? vjerojatno je... al nit zelim.. niti imam mogucnost promijeniti svijet oko sebe... radje necu imat macke...
zato imam ribe...
(Koprivnica)

Offline ChILd_ReBoRn

• Punopravni član
« Odgovori #43 u: Prosinac 04, 2011, 22:33:00 poslijepodne »
usput budi receno.. to je samo moje misljenje.. a mislim da je na tapeti lik sa zmijom i mackom.. ne ja.. ja nemam ni zmiju ni macku...
(Koprivnica)

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #44 u: Prosinac 04, 2011, 22:37:22 poslijepodne »
eto skopćao si :D
:up:
Ja mislio mi o mački i posljedicama a ti zagrabila sve i strpala u mini post  :D
Inaće sve je na mjestu kaj veliš u tom detaljnijem postu  :up:

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #45 u: Prosinac 04, 2011, 22:50:59 poslijepodne »
usput budi receno.. to je samo moje misljenje.. a mislim da je na tapeti lik sa zmijom i mackom.. ne ja.. ja nemam ni zmiju ni macku...

Sviđa mi se tvoj iskreni nastup bez puno sranja i filozofiranja.
Ja slično razmišljam samo sam puno slabiji na živine i ovakve stvari mi ne legnu najbolje iako brzo prelazim preko njih ukoliko me se direktno ne tiču što u ovoj situaciji nije slučaj.

Samo jedna stvar meni nije jasna.Kažeš nemaš zmiju i dojma sam da ju ne misliš niti imat...
Pa šta ti onda radiš u ovom sektoru?mene osobno ne smeta al vidim da si već u par navrata uspjeo bacit provokacijsku udicu na koju se ljudi kače.
Inaće ideš tako po forumima koji nemaju veze sa ribama i daješ svoja mišljenja ili ne znaš kud bi sa slobodnim vremenom pa random pikaš po netu...?

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #46 u: Prosinac 04, 2011, 23:40:16 poslijepodne »
mene osobno ne smeta al vidim da si već u par navrata uspjeo bacit provokacijsku udicu na koju se ljudi kače.

U pravu si! Evo ja se prva zakačim jer se i inače bavim udomljavanjima i edukacijom pa mi je nekad teško ne reagirati na ovakva razmišljanja. Isto kao što skačem kad razne udruge na crne liste udomitelja žele staviti neke terariste, meni je sve to u opisu "posla". A samo čekam koliko će ih sad završiti na listi, nakon ove snimke, jer imaju zmije. Pa ti ajd objašnjavaj kako mi ne hranimo zmije mačićima, štencima. Čak su neki ljudi potegli pitanje (čitaj: ispitivali predsjednicu udruge za koju volontiram) da li su svi štenci koji su bili privremeno kod mene na čuvanju zaista udomljeni ili su pojedeni od mojih opakih pitona  :roll:

Offline ChILd_ReBoRn

• Punopravni član
« Odgovori #47 u: Prosinac 04, 2011, 23:40:42 poslijepodne »
oces rec da trollam?
ne... vidio temu.. zvucao zanimljiv film.. i je...

al da ne ispadnem da bas totalno offam.. imao sam macku...pregazio je auto... sad je vise nemam..

a ovo za udicu...vise puta se ljudi zakace iako mi to nije ni najmanja namjera...

da bi volio imat zmiju.. bi vrlo rado... al samo zato jer je kul i opaka i strasna i jede male zivotinje...ne zato jer obozavam zmije...

to je jedini i iskljucivi razlog zasto nemam zmiju...

aj necu vise "trollat".. prokleti ice troll mi je vec ubio drugog sidekicka u skyrimu...dosta trollova za danas...

vratimo se na macku i zmiju...
(Koprivnica)

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #48 u: Prosinac 05, 2011, 00:52:39 prijepodne »
:up:
Ja mislio mi o mački i posljedicama a ti zagrabila sve i strpala u mini post  :D
Inaće sve je na mjestu kaj veliš u tom detaljnijem postu  :up:

ae, sad te onda neću tuč zbog kolača  8) :D

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #49 u: Prosinac 05, 2011, 01:13:01 prijepodne »
Čak su neki ljudi potegli pitanje (čitaj: ispitivali predsjednicu udruge za koju volontiram) da li su svi štenci koji su bili privremeno kod mene na čuvanju zaista udomljeni ili su pojedeni od mojih opakih pitona  :roll:

jeste, ona tvoja kraljevska je i mene pogledom odmjeravala!

ja se još uvjek divim kako mene nisu strpali na neku listu  -?