Za sve je bitan pristup i činjenica je da kaj im dopustiš to rade ali si mu ti gazda jebote pa mu objasni htio si psa ali ekipa bi gotove pse koji će jest, pišat, radit sve kaj želi a nebi se pomućili malo to je jadno takve gledam svaki dan .
Pa znam, al šta se onda čudiš da ljudi imaju krivo mišljenje, kad si i sam svestan cele situacije i problema?!
Veruj mi, ja dobro poznajem taj osećaj koji tebe muči, da imaš životinju koju obožavaš, a da je ljudi oko tebe
ne vole i imaju totalno iskrivljenu sliku o njoj, punu predrasuda, ali mi nikad nije padalo napamet da te druge
osudjujem zbog toga što se plaše, i što nemaju razumevanja za tu moju ljubav, već sam se uvek trudio da ih
na neki način upoznam sa materijom i predočim da opasnost postoji, ali da se može izbegnuti ukoliko postoji
odgovornost... A realno kod najvećeg broja ljudi koji čuvaju pitove, staforde i ostale, odgovornost ne postoji,
jer da postoji onda bi svi pri šetnji na otvorenom svojim ljubimcima stavljali propisane korpe, i onda se niko
nebi ni obazirao na vas, niti vas primećivao i osudjivao...
Drugo, mislim da je malo sebično sa tvoje strane da postaviš video klip unakažene žene, koju je pokidala
njena šimpanza, i kažeš "to je užas", ali kada neko postavi video gde se vidi tvoja vrsta ljubimca gde pokazuje
svoju mračnu stranu, ti se onda ljutiš i počinješ da vredjaš... Spusti malo gard, malo realnije sagledaj stvari,
i malo pažljivije pročitaj šta se ovde pisalo i šta se mislilo, jer apsolutno niko nije pozvao na bilo kakve lomače i linč...
I ako te nečiji komentar posebno iznervirao, onda ga lepo citiraj, a ne ovako da svi koji smo pomenuli pitove
(a mislili ne sve velike pse!) ispadamo kako ti kažeš jadni i zatucani mutavci koji su te zbog toga razočarali...
Pošto se osećam jednim od njih jer sam prvi spomenuo pita, odakle je sve i krenulo, samo da ti objasnim da
je moj post kad sam te "prozvao" za pitove bila šala, i to si trebao da shvatiš kada si video ona tri smajlija
koja se ubiše od smeha, a ti si se odmah primio i isturirao očnjake unapred me stavivši u grupu zatucanih
koji bi sve pitove kako ti kažeš na lomaču... Opusti se malo i uživaj, ovde ti niko ne misli loše
...