evo da postam i na ovu temu...
Pozdrav,
imam pauka psalmopoeus cambridgei,
star je oko 2 i pol godine,
presvukao se par puta...ali sada imam nekih problema..
Imam terarij i u njemu zemlju i ostalo i jedno drvo kod kojeg je on uvijek iskopao rupu i zatvorio sa paučinom i kada se trebao presvući tamo je to radio.
E, jednom sam u išao očistiti terarij jer je bio već lagano u katastrofa stanju i uvhvatio sam pauka i očistio terarij,
znači izvadio sve van, očistio stavio novu zemlju i sve ostalo i samim time stragao mu njegovu nastambu.
Od tada je prošlo već pola godine i on još uvijek nije napravio novu iako sam to radio već par puta i vrlo brzo je napravio novu..
Problem je u tome što već duže vrijeme koliko ja kužim pokušava se presvući, skroz je smršavio (znam da smiješno zvući),
nekak se olinjao, i skroz izgleda slabo, skoro se i ne kreće, već sam par puta pomislio da je umro.
Jedan dan sam vidio da si je strgao jednu nogu, pa sam zaključio da se pokušava presvući ali mu ne ide, a ja ne znam šta da napravim...
Neki dan je strago još jednu nogu pa sam se stvarno zabrinuo..
Još jedna stvar koju radi a nikada prije nije..
moram mu svaki drugi dan stavljati novu vodu, jer on valjda konstantno ulazi u vodu i vuće je van, vijeli terarij je skroz mokar i stalno to radi...
Pa eto ako itko može ikako pomoći sa nekim savjetom bio bih mu jako zahvalan.
Hvala