nitko normalan si to ne može raditi, to je očito, to rade da budu face u ekipi da im se ljudi dive kako su blesavi... barem ja tako mislim. ako rade zbog sebe- ok! znam jdnu ženu, majka 2 djece, kad se ljeti skine nadlaktice izrezane žiletima, onako crtice preko cijele ruke. poantu zaključite sami!
... pričaš gluposti... ovo rezanje što sam ja spomenuo nema veza sa psihičkim poremačajima. Takva stvar je i samnom ista, ja kad se skinem nisam izrezan, ali sam sav istetoviran... kaj zato nisam normalan ili?
... želio bih vam još dati jedan primjer jednog mog kolege, on je vrlo uspješan i ugledan odvjetnik, ali je istetoviran od do... tak da to kaj tu trkaljete ne drži vodu....
.... ne znam da li gledate dokumentarce... ja ih gledam stalno, vjerujem da vas je večina vidjela kako u nekim plemenima prijelaz iz dječaka u muškarca označavaju zarezivanjem kože po cijlom tjelu. To zarezivanje kože kad zacjeli izgleda kao koža aligatora kojeg oni štuju kao boga. Znaći to nije psihički poremečaj nego jedan način iskazivanja, ili ukako oni kažu uljepšavanja tjela. Nekima to zvuči nepojmljivo ili odvratno, ali tako isto ima stvari koje se njima ne sviđaju što mi radimo...
.. miljon puta sam rekao da se ne treba ljude po izgledu suditi, jer ja mislim da je to vrlo primitivno. Ja osobno znam jako puno osoba koje ljudi nazivaju freekovima zbog njihovih izgleda, ali ti isti ljudi su vrlo dobri, inteligentni i najnormalniji... imaju obitelji, dijecu..
.... Ozzy molio bih te da mi pojasniš svoj sud prema onoj ženi što ima izrezane ruke.... da li si ikada pričao sa tom ženom ili sudiš po tome što selo prića?
...
Edited by: skorpac