nije to moja regulacija..već sam gore naveo da nemam pojma o čem se radi..i da kad sam čuo za to u razgovoru sam ostao ..ono..KK?! jer nisu rekli o čem se radi...
...
nakon svih razgovora sa njima... napravili smo ono što su rekli da se napravi... dakle rekli su da ćemo prijavom dobit dozvole..prijavom preko obrazca koji se može skinut preko ovog foruma... dozvole nismo dobili već samo očitovanje....
osobno sam izgubio volju za istraživanjem kaj se mora napravit jer svako prića drugačije... a tako i oni svaki put kad se čuje neko sa njima... dakle kad neko to riješi do kraja..i pokaže kak se to mora dalje onda ću skupa sa ostalima to ić i napravit..do tada smatram da je ono kako smo se dogovorili sa njima u ministarstvu točno...
pošto...mislim da malo tko od nas drži strogo zaštićene životinje.. onda ne vidim razlog vađenja ove dozvole koju si ti izvadio...
a kako si ti na ministarstvu ko doma..onda objasni svima kaj se još treba napravit... da i ti napraviš nekaj pametno za forum i članove...
dakle...gdje i kako si dobio formular putem kojeg si dobio ovaj odgovor da si upisan kao "Držać" ? (
) da li je to samo za strogo zaštićene? za zaštićene? one sa CITESa? one sa ove regulacije? dal to moraju vadit obićni hobisti? ili i ovakvi pacijenti sa kolekcijama? jer evo..sad sam opet čuo da je ova prijava koju smo svi mi slali dovoljna! Dragon je upravo zvao u Ministarstvo...
tako da ne vidim u ćemu je daljnji problem... Limunu je isto tako nešto rećeno iz Min. poljoprivrede....