Odlično,no ja imam koralje sps,lps,ribe morske,većina tih organizama jekupljena diljem EU u pet shopovima i po našim propisima ja bi trebao imati CITES za iste,
Ok kada sam ih kupovao dobiješ u Austriji,Mađarskoj,Njemačkoj samo račun kojeg naravno ne čuvam unazad 1,2,3,ili čak 4 godine.
Gdje da se je prijavim..na muriju
da dobijem Cites ili da odem do Martina Vogel farm,do Andreja corala,Do Lele rijeka,do Ištvana u Budimpeštu i da im objanim kak se moja
pametna država sjetila retroaktivno zatražiti papire koji se vani ne izdaju kupcima već samo ako su za daljnju prodaju veleprodajama od 1.7.2013.
Dakle da malo potrošim benzina jedno 2000 kn,da si uzmem godšnji i potrošim ga na obilazak dotičnih dučana po EU i objašnjavam
....e di si znaš ono kad sam ti ostavio cca 500-600 eurića za ovo 100-200 za ono,ma znaš prije 2-3 godine bila žena,kćer sa mnom još je mala trčala okolo,ma da e tad vidš da se sječaš....
e sad mi buraz daj sve CITES-e za sve pare što sam ti ostavio-RETROAKTIVNO NORMALNO ...kaj ti nije jasno..
jer se moja dežela osvjestila ulaskom u EU i sad bi reda...?!......ma znam da je to bilo prije 2-3 odine ...no daj odi otraga i piši papire..
Fakat ne kužim mozgove koji ako već ne znaju prepisati zakone od onih kojima se uvlače za svoje i naše gače(EU),bar malo da mozga upotrijebe i donesu zakone sukladno zatečenom i logičnom sljedu nastale zaostalsti
Fakat dođe mi da poludim od ideja koje se roje u nekompetenciji mozgova.... X-(organizirat ću stranku samo u vjeri pobjede da guzim Irvase koji su se zapleli u grmlju i ne znaju kak izaći z njega
Pa sad guze nas...
Ovo je jače od mene ....no ipak molim da zanemarite moje nadahnuće i možda neko zna legalnu "rupu u zakonu" jer se ne mislim blamirati pred ljudima u EU za nešto što se kupovalo prije 2-3 godine....ili možda račun trebam čuvati vječno,jer kako smo krenuli moždai izađemo iz EU-a za koju godinu pa da platim još jednom i carinu i porez retroaktivno
Ma....ko je sretan ni na klozetu ije gladan