šta će to bit da si ti stavio akvarij na forum i to kompletni 
Jel vidiš kaj alkohol dela, ma nisam imal živaca gledat utakmicu, i kaj ću onda neg spamat po forumu

ne znam na šta ciljaš, odnosno kakvu ideju imaš.
Ma kao neki rainforest, ustvari ja i nebi, više volim kamenje od drveta. neg žena, kad sam gledal malo slike akvarija po netu, žena je videla pobjednika IAPLC-a 2012 i gotovo, a ja papak ko papak nisam smel reć ne i evo ga.
samo me zanima kako će se ponašati ova mahovina na mrežici...
Pristojno i kulturno, inače će biti po njonji.

i koju si mahovinu na kraju stavio?

u nedjelju sam nekih 4-5 sati ljepil javansku i onda igrom slučaja u ponedjeljak nabavim veču količinu spiky

. Jučer sam na tri drveta stavio spiky pa ću vidjeti koja će biti bolja.
ako si mislio na mala drvca u pozadini; možda amania b.ne raste visoko jedino ne znam kak bi rasla u sjeni?
možda bi pasala i valsinerija pa do gore, ili sagitarija, ona raste niže.
od nižih eleocharis ili blixa, ali opet ne znam kako bi rasla u sjeni.
Sjena! Sagitarije sam piknul dva pelcera, pa bum videl kak bu joj išlo. Valisnerija mi je visoka. Eleocharis imam na drugom mjestu, ne bih ju više htel stavljat. Amaniu imam doma pa bih mogao probati, ali i ona raste više nego što bih htio.
anubiase nebi preporučio u pozadinu jer bi na taj način izgubio na dubini...
Misliš, nekak mi je ona za sad hm...
pasao bi i flame moss onak taman.
Imam več 3 vrste mahovine unutra, imao sam flame u ovom akvariju i bome mi je u ovim uvjetima rasla prebrzo, od par čuperaka mi je zauzela barem 10 litara akvarija, pa neznam baš kako bih je kontolirao na dnu među tim granama, a bome se lovi za sve živo.
to je sve kaj se mogu sjetit trenutno, i ak tu nema dovoljno za pivu onda više ne sudjelujem u nagradnjačama! 
He, he, da ne odaberem nijednu od ovih tvojih ponuđenih, ovaj tvoj trud je zaslužio...ma ne samo jednu

Cryptocoryne parva možda, kad več hočeš malu biljku. 
Jako zanimljivo, hvala puno Mrnja.