ta struja ..tog me najvišpe strah..pogotovo jer se u to uopće ne razumijem..a i prespavao sam sate tehničkog u školi

Sad sam malo gledao poklopac i ima vlage i na tim mjestima gdje bi ja grla spajao za lim..tako da..
Imam ono luster grlo za e27 lampe ali se bojim kada bi ga zašarafio za lim da bi struja mogla doći preko željeznog limića i šarafa na lim poklopca i to ne bi bilo dobro...bilo bi to sve lakše da imam plastični poklopac
sjetio sam se da sam vidio u jednom centru grla koja imaju navoje i onda izbušiš rupu npr. sa strane poklopca staviš grlo s jednom stranom navoja i onda s druge strane samo pričvrstiš s drugom stranom navoja..dobra stvar je u tome što su spojevi žice sa grlom izvan poklopca i što se grlo plastikom drži za lim ..znači nema kontakta..
A rekli su mi (i tebe sam pitao) da ovaj sklop s prigušnicom koji imam da je tu struja slabija(bezopasna) poslije prigušnice..to bi onda bilo najsigurnije što se tiče bojazni od struje..možda malo više posla to montirati ali ipak sigurnije?