Kristina koliki ti je AQ,??
Prije si spominjala ciklide??
Trenutno imam neki mini tropski mix od 60 lit, a ciklidni sam odlučila kupiti od cca. 300 lit. Skupljam još ponude i gledam po netu oće li što uletit povoljno. Jel može vaš savjet ili kakava preporuka gdje bi bilo dobro pogledati ili naručiti (osim na Relji) u Zadru ili okolici.
Slike ću postaviti uskoro (kada skužim kako se to radi). Nije neko svjetsko čudo od aq, ali mene veseli.
Što se tiče Pet Shopa na Relji- kada sam pitala vlasnika što trebam napraviti da izliječim Guppyje i ostale ribice, rekao mi je posprdno da mi je veći trošak kupovati ljekove i da mi je najbolje da ribe bacim. To me je totalno šokiralo. Nije da me briga zbog love i što sve moje ribice koštaju jedno 100-tinjak kuna, ali zar netko tko drži ovakav dućan ne bi trebao voljeti životinje, a ne samo reći kad dođe do frke- baci to u WC. Samo me zanima što mu kaže doktor kad se on razboli!?
zato sam iz inata danas pošla u dućan pored Kauflanda i kupila Serin Costapur i još neke gluposti i baš ću se iz inata (i iz ljubavi prema mojim ribicama) potruditi da ih spasim.
Uglavnom, da skratim. Ako ima tko da zna gdje se može pronaći aq od cca. 300 lit sa opremom nek se javi sa prijedlozima i sugestijama.
POZDRAV I HVALA NA RAZUMIJEVANJU!!!