radi se o akvariju neki 60L, podloga Tropica Aquarium Soil, vanjski filter jbl e402, cirkulacijska pumpa, osvjetljenje original JUWEL NOVOLUX LED 60 WHITE 2 komada i 1 jedna JUWEL NOVOLUX LED 40 RED, CO2 boca (od jbl-a) cca 25-30ppm, rasvjeta mi gori 9 sati dnevno, s tim da ne gore sve 3 lampe tih 9 sati, crveno svjetlo se prvo pali nekih pola sata, pa onda prvo bijelo svjetlo s cervenim sljedećih pola sata pa onda se pali i ovo drugo bijelo svjetlo i tako sve 3 lampe skupa rade 7 sati pa se po redu paljenja i gase, zadnjih sat vremena opet ostaje crveno svjetlo...
što se tiče riba ima 7 neonki, 3 fantom tetre, 2 koridorasa, 1 ancitrus i odvojeno u mrežastoj mrijestilici 20ak gupija malih (oni idu brzo kao poklon u pet shop).
od gnojenja stavljam samo mikroelemente od jbl-a, makroelemente trenutno nemam (u dolasku su mi...), ribe hranim 1 dnevno dok male gupije cesce zadnjih mjesec dana (za njih sam imao onu hranu baš usitnjenu za mlade koja bi prolazila kao oblak kroz tu mrezicu u akvarij neznam jeli moguce da je zbog toga došlo do ne balansa u akavariju?)