Ja stvarno neznam kaj da ti pametno velim, al vidim da se niko ne javlja pa bar nekaj...
Nemam pojma o tom akva-vrtlarstvu i nikad mi se nije dalo slagat niti nekakve velike, a pogotovo komplicirane biljne akvarije...
Ono kaj sam naučio u ovih preko nekoliko godina:
Easy carbo je super stvar, al nemre zamijenit dodavanje CO2...
Količinu i trajanje rasvjete je jako teško uskladit jer ne paše svim biljkama isto...
Kupovna gnojiva su poprilično skupa, a više manje su to nekavi miksevi koji ne znače baš uvijek uspjeh...
Večina aquascapera je uvijek koristila svoje mikseve s gnojivima kaj se doslovno mogu nabavit u poljoapotekama i koriste se za gnojenje raznoraznih poljoprivrednih kultura...
Sam trebaš kupit kilu od svakog tog praha!

Pa šverceri po oglasima znaju radit nekakve idealne mikseve i prodavat to po višestruko skupljoj cijeni, al još uvijek jeftinijoj od ovih original akvarističkih...
E sad, ti imaš tri biljke kaj su inače zahtjevnije i vole da ih se dadilja, a sad ti super rastu...
I imaš tri biljke kaj inaće mogu preživit neko vrijeme u svim neuvjetima kaj bi čovjek mislil da nema šanse...
I one ti sad propadaju...

A taj kupovni, priručni CO2 je vjerovatno plastična boca napunjena s malo vode, kvasca i šečera...
Imaš na portalu te DIY CO2 izvedbe...
No, kak je ova koronosituacija, kvasca je teško i nać!

Eto, znam da nisam puno pomogo, al bar malo...
Pomalo, kak bi Damatinci rekli...