Bravo Baravo Ja samo žalim tebe "Psyco"što si ljubomoranna moju stranicu a za informacije o akvaristici sa akvarij.info su skinute iz enciklopedija,knjiga tako nemoj mene grditi nego one koji to pišu u knjigama i slieno.Ako hoaeš dat au ti autore
Don't f*ck sa f*ckerom, mali...
Ajd majke ti... koliko imas godina ???
BTW
I don't getjelaous on sh*ts...... so that includes YOU !!
I, da...
TVOJA je sramota sto si nesposoban i sakat umozak i sve moras prepisivati iz enciklopedija i sa interneta, a da pri tome ne znaš ni prepisati gramaticki korektno...
Bas sam pogledao tvoju stranicu i vjeruj mi... nema NITKO biti ni na sto ljubomoran... to je samo hrpa dezinformacija i nekih "vodica" i "uputa" koji nisu ni 20% razradeni... de, ajde molim te pogledaj si samo tvoj "clanak" o samostalnom ljepljenju akvarija... to ti je onako vrhunac vrhunaca...
BTW (II)
Ja sam izradu SVOJE stranice (doduse ne akvaristicke)odgodio za 6-12 mjeseci jer iako vec godinu dana (i kusur) prikupljam informacije i educiram se o toj temi jos uvjek mislm da sam relativno"zelen" za svoju stranicu... a sve je to iz razloga jer ne zelim da moj sajt, u bilo kojem pogledu, lici na tvoj...
Bolje je da si novac koji ulazes u tvoj "ribnjak" (ili sta je vec) ulozis u neku KVALITETNU knjigu (koja nije Serin vodic) i u satove Hrvatskog jezika...
Da sam na tvome mjestu zapitao bih se zasto mi ljudi ne odgovaraju na postove...
Vozdra !