Proizvodac: Newjet
Model: 3000
Vrijeme koristenja: skoro 3 godine
Ocijena: 10/10
Posto se forum budi sta u meni budi opet entuzijazam za pisanjem ( neki ce rec evo ga opet
) tako san lista malo sta se pisalo i naisa na ove teme vezane za opremu i vidim niko nista ne pise niti pita pa kazem idem napravit novi review opreme koju ja koristim.
Dakle radi se o NewJet povratnoj pumpi serije 3000. U pogonu je skoro 3 godine pa mogu rec da sam jako dobro testira ovaj uredaj ako mogu uopce rec da sam testira jer na taj proizvod sam iskreno i zaboravija sta oce rec da je nisam niti pogleda niti ocistija od kada je u pogonu. Sadrzaj same kutije je i vise nego zadovoljavajuci. Sve zive kombinacije za bilo koju cijev su unutra. Sama izrada pumpe je na visokom nivou. Robusna i teska pumpa koja samim uzimanjem u ruku daje dojam kvalitetnog proizvoda.
Pumpa sama po sebi nije fancy komad opreme ono tipa imam kontroler pa cu sad stavit da povrat bude 2843 l nego ima mali switch na usisu pumpe di stelis onako odprilike. Funkcionira kao prozor ako se tako mogu izrazit. Dakle kada se ide u minus onda se povlaci plastika koja ne omogucava veci odnosno manji usis samog mora/vode. Pumpa u radu je jako tiha mogao bi rec necujna sta jako doprinosi samoj ocijeni ovog fantasticnog proizvoda. Rekli bi u nas stari jednom BMW uvijek BMW tako i za NewJet. Kod mene osobno ni jedan drugi proizvodac nece u tank sta se tice povratnih pumpi osim njih. Imam dvije jedna glavni povrat koju sam opisao i jedna za RO spremnik. Imao Sicce u RO spremniku i to silent verziju koje je sve samo ne silent ( dakle cuje se poprilicno a i crkla je nakon 6 miseci sta za jedan Sicce koji glasi kao ok proizvod nikako ne ide na cast ).
Kao zakljucak tu je fantasticna cijena iste koja je jeftinija od Jebao pumpe koju sam imao za 30% a ako ste citali ovu temu onda znate koliko je trajala.
Topla preporuka svima za NewJet bi stavija i onu stvar u vatru bez problema
Do sljedeceg javljanja !