Pozdrav
Stvar je jednostavna ,radije ću pokloniti nekome ova 2 Silver Dollara nego ovu opciju.Ali,nemam kome,a da znam da će se brinuti o njima kao ja zadnje 3 godine.
Naime,mijenjam manji akvarij od 120l i stavljam stanovnike iz njega u 240L novi.
Pošto su mi u ove 3 godine razvalili i pojeli sve bilje,koliko god tražio što najmanje će jesti ili dirati,ne ide.A pošto u novome od 240 zasigurno radim scape s biljem koji sam imao prije prije ove dvojice,ova dva nikako s time u istu rečenicu.
Ali,imam i jedan Mbuna set-up od 240 L također.
Preorao internet i većina govore "ne",mada ima ih i koji ih drže,bez problema.
U ovom ciklidnom imam oko 10-12 Yellow Laba,od toga 2 mužjaka.4-5 bumblebeeja od toga 2 mužjaka,jedan Peacock muški,i 2 ženke ,1 Acei White tail mužjak,i jedan Livingstoni mužjak.Svi su tu negdje ne oko 8-10 cm.
E sad,meni logika govori da aće ih ovi izbiti,jer ova dva su tako plaha za poludjeti,a bio bi mi bed.Nema gdje s njima i ne bih ih dao u pet shop sve i da hoće,jer ipak ih imam dovoljno dugo.
Ako je netko u ZD i hoće ih uzeti u akvarij ne manji od ovaj 120 u kojem su bili (a taj im je premali bio,i zaslužuju veći),u odmah ih dam,samo da ne moram probati i iščekivati rezultat od ovog ciklidnog pokusa.
Sva mišljenja i iskustva,više nego dobro došla.