A potrazit cu ako nadjem nekakvu membranu ili nesto takvo, pa to mi jos bolje, jer mogu iskombinirat i kao poklopac za to, a ovako s gazom bi morao ici na ono sistem gumica oko casice i to je to...
Al super mi izgleda i cini mi se da uopce ne curi ovaj cep sto sam uzeo od ledenog caja... tako da rjesenje je super jednostavno, a funkcionalno...
Kako sam gledao po netu, ono JBL sistem za artemiju za jednu bocu kosta cca 200-400kn (kod nas oko 400kn)... sto je puno previse... u stanu nemam bas mjesta da okacim negdje boce, pa da stoje, a imam cnc na poslu, tako da danas otisao i lijepo si nacrtao u solidworksu stalak i izradio... sve se onako sastavlja klik-klik... jedino dva sarafa sa svake strane za dodatnu sigurnost, da se moze mahat s time i da nista nece ispast i raspast se

...
Sljedece sto cu pravit je forex poklopac za akvarij... imam nekakav mali aq 30-ak litara i napravit cu poklopac sa LED rasvjetom u kojem ce biti i napajanje, imat ce onako otvore, vjerojatno cu predvidit i otvore za dva 80mm ventilatora... tako kad to zavrsim, a moram sto prije, jer u njega idu skalari cim proplivaju kako treba, pa cu i to onda stavit na forum...
Ak netko treba nekakve nacrte ili sta sl nek javi

Ili ak netko hoce to narucit isto nek javi, dogovorimo se

...