ok ja sam upadam. neki me znaju neki ne ukratko hobi mi je teraristika ali kukci i sad zadnje vrijeme pauci ali su mi iguane oduvijek simpa i prodaju se po 450 u rijeci. sad...da li su jako jako zahtjevne sto im treba da bi bile sretne kod mene mislim na grijanje...da li im treba terarij ili mogu biti slpobodne u sobi? ful bi si je kupio i stavio u sobu ali sto s njom kad naraste? mislim smjestaj i to? cime se hrani, vlaga, grijanje? da l;i su agresivne da li se lako...dresiraju.......bla bla
da zahtjevne su,trebaju terarij...ti ih mozes pustat naravno,ali terarij moraju imat...ne razumijem sta mislis kada kazes sta s njima kada narastu

...i dalje su sa tobom i traze sve vise i vece...za pripitomljavanje,to ovisi o iguani...mislim ova pitanja ti se ne mogu odgovorit....previse toga ima...evo ti link...meni je ta stranica super...pa malo pogledaj...imas toliko toga,da ti se ne moze to napisat niti objasnit jednim postom...to su lijepe,pametne,velike,zahtjevne zivotinje...ti razmisli i sve odvagni...
http://www.greenigsociety.org/home.html ...da i samo da znas...one jako brzo rastu,ako se dobro brines o njima...da i mogu biti agresivne,pogotovo muzjaci za vrijeme "tjeranja"

....a vjeruj mi nije ugodno kada te napada zivotinja od koji metar i 90...nimalo...ali to prode brzo...i sve je ponovno super