@nature
Napisao sam, od sveg bilja imam po komadic jer su alga (ona koncasta koja ne nestaje sto god kemijao, tu ak si imao ne pomaze ti nikakav balans) - free, cijele grmove toga sam pobacao i od ovog ce nastati nove "kolonije"

Polysperma je zakon, imam puno svjetla pa mi plazi po dnu i predivne boje ima (ovaj pelcer raste prema gore, ali brzo ce se predomisliti

), no to je stvar ukusa. Ne slazem se da je akvarij originalan, jer mi izgleda vrlo obicno (mislim da to nije zato jer ga stalno gledam) i vec vidjeno sto puta. Da imam jos koji onda bih se odvazio na nesto originalno poput Mara i Krajtena. Sto se riba tice, cuspajz zivi. Staklasti somic (kao i kuli, ali njega se ne vidi), njega dobio s akvarijem prije par godina od D.I.T.-a i nece ni on vjecno, sijamac je star navike, garra mullye je bila stvar potrebe i ne da mi ih se loviti i ne znam sto bih onda s njima, betta je prva riba koju sam imao kao klinac i sad ju jedna cura tu poklanjala na forumu i javila se nostalgija i udomio ju. Evo, sad cvrsto odlucujem, da bar sto se riba tice necu nista vise stavljati van JA, a ove dok zive - zive.
@E&D - Hvala!