ima cijena u nekom poljskom web shopu 20 litara - 119 zlota, što bi bilo oko 212 HRK.
http://twojarafa.pl/woda/2594-af-perfect-water.html
ha ha ha... poštena cijena, nema što
Smijat se ili plakati , pitanje je sad ?

?

?
Svako pravi svoju cijenu al ovi malo pretjerali kad se usporedi sa ponudom renomiranih firmi ! Na jednu stranu prirodne morske vode dal iz sjevernog mora (ati)17.90€ -20lit , Sredozemlja ili Atlantika iz 50 metara dubine pred obalom Portugala ( Fauna Marin ) a na drugu stranu vještački ,mješana sa sintetičkom solju ! Cijena kod Coral farm 10 EUR za25 lit ko donese svoj kanistar ili ga posude za par € ko ga nema , lanac Mega
Zoo i Köle Zoo uzimaju za 10 Lit 5 € kod veće količine popust ( svi ovi Podatci i cijene
Preuzete sa njihovih web sajtova )
Tako da ova cijena od AF je bas ..... jedini ko za miješanu vodu toliko uzima je bas :
Tropic Marine -Fiji Water ( Nature water from Karibik

smještena Sa Kvalitetnom sintetičkom solju TM i probiotskim Bakterijama ( po meni višestruka Kontradiktornost šta pišu o svom Produktu !) Cijena 38 EUR za 20 lit

Zašto navodim ovo za TM jer Nije prvi put da AF uvede u program nešto sto TM napravi ,od probiotske soli pa sad ove vode !
Kolega Slim reče kako mu se svidja pravac u kom se razvija ova firma meni vise liči (a nije
samo moje mišljenje) da se razvija u Copy-Paste Co. Sa perfektnim marketingom ! ( ovo nije ocjena kvalitete njihovih produkata već samo odnos na originalnost i pri tom
ne mislim da rade plagijate )
I ništa me nebi iznenadilo da ubrzo dodje kod AF modificirani opis teksta i probiotička svojstva ove “ svete vodice “