Travanj 26, 2024, 13:05:00 poslijepodneNajnoviji Član: bignjato

Autor Tema: Pohvala "Butigi ..."  (Posjeta: 799 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sparko

  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • ***
  • Postova: 166
  • Spol: Muški  
Pohvala "Butigi ..."
« u: Kolovoz 04, 2006, 16:00:00 poslijepodne »


Ne volim hvaliti dućane, ali mislim kada zasluže da ih nije red zaobići, jer u krajnjoj liniji ovisimo jedni o drugima; oni o našoj lovi a mi o njihovoj poslovnosti!





Dakle stvar ide ovako (ukolikomi glavni urednik&Co. dozvole): pred 3 tj ja otišao kupiti drugu hranilicu (jer sam hvala ti budi bože uz 630 lit, napunio još sitnih stotinjak litrica "malog" akvarijaza diskuse). Ide godišnji odmor, mene neće biti i uzeh hranilicu. U "Butigi od beštija" sam uzeo Ferplastovu za nekih cca 390 kunića, došao doma, fino je složio, stavio baterije, napunio hranu, NALIJEPIO čičak na donju stranu gdje treba i sve stavio u pogon.


Sutradan početak godišnjeg, sve štima, hranilica se vrti, ja zadovoljan, izljubio ribice i otišao put vikendice.


Kupanje, ribolov,spavanje, itd,itd... prošla neka 2 tjedna i došao ja kući, kadli...?!


U(sreća i bog velikom akvariju)dnu se ribama pridružila i moja hranilica. Fino leži i uživa. Dva velika skalara naprotiv otišla na površinu i plivaju leđno. Čista idila! (očigledno su se prežderali i otišli Velikom Manituu). Drugih žrtava nije bilo, jer je 600 litaravode očigledno puferiralo kiselinu baterija (koje su počele curiti) i povečanu količinu hrane.


E sada, gdje je caka? Čičak je uredno ostao na poklopcu, popustilo je lijepilo, hranilica se odlijepila i valjda vibracijom prilikom rotacije otišla u akvarij. Osšio ja hranilicu u ludoj nadi da će možda ipak proradaiti, ali rog! Elektronika javlja grešku a osovinu hranilice ne bi pokrenuo ni kurblom od FAP-a.


S obzirom da je kvaliteta lijepila na čičku stvar proizvođača, otišao ja sutradan u Butigu, izložio problem i kažu oni ostavi hranilicu,emajlirat ćemo talijanima problem, pa ćemo vidjeti.


Nakon 2 dana, što mislite što su talijani zingarri kakvi već jesu, odgovorili? "To nije naš problem, to je stvar korištenja". Oni garantiraju za motor a ljepilo ko je..!Sve u svemu htio sam popi..., ali moram priznati da me vlasnica dućana više nego ugodno iznenadila. Odamah je rekla, sutra ćete dobiti novu a ovu ćU ja sa njima riješiti. Ukratko tako je i bilo, sutradan su mi dali novu hranilicu (a što formalno gledano i nisu morali) i stvarno im skidam kapu.


Mislim da se i kod nas stvari ipak pomalo kreću (da ti se ovo dogodi u SAD-u, proizvođać bi ti se ispričao,dao novu,nadopunio izgubljene ribe i još bio sretan što ga nisi tužio), barem što se tiće odnosa prema kupcu (ako nas talijani već gledaju kao balkance, šifra: ko ih je..)
St/HR