Dobrodošao
I meni su donedavno ovako pomagali, pa eto da ti ja napišem, vjerujem da ti svaki savjet puno znači.
Imam baš taj akvarijski set pa ti mogu iz prve ruke reć. Filter si super odabrao ovaj vanjski. Grijač je dobar, kad je hladno bez problema drži temperaturu jedina mana je što se temperatura ne da namjestiti. Svijetlo ovo jedno što se dobije je svakako premalo. I ja sam baš kao i tu ubacio još jedno dodatno i služe mi svrsi s obzirom da nemam zahtjevno bilje (ali ga imam punoooo više nego ti) tako da mislim da će tebi funkcionirati.
Što se riba tiča, sad ti sve one maleno izlgedaju, ali začas one narastu i postane im pretjesno. Ancistrusi baš dosta mogu narast. Corydorasi neće toliko.. Obje vrste bi ti mogle kopati podlogu, sad vidit ćeš koliko će pijesak biti problem onda ribama.
Što se bilja tiče, ovako po slici ne mogu baš razaznati sve, ali ne čini mi se baš prezahtjevno tako da bi ti trebalo uspijevati. Bitno da je ispod hranjiva podloga, iznad ti može ostati pijesak estetski. Ako se ne varam vidim limnophilu sessifloru, bacopu i criptu, ostale mi nisu poznate. CO2 će ima samo plus biti, iako ti za ove jednostavnije biljke nije nužan.
Od ostalih stanara prosurfaj neke manje jatne po meni. Od drugih čistača imaš nerite i kozice.
Sretno