Nije mi jasno zašto ako mjenjam vodu svaka dva tjedna oko 30 %, buknu mi alge a ako mjenjam svaki tjedan samo 5 litara onda ne i sve je uredu ribe plivaju super je sve.
Akvarij postavljen u prvom mjesecu, 54L, rasvjeta 8, podloga šljunak od 1 mm do 4 m.
Bilje Hemianthus micranthemoides, sagitarija, cryptocoryne wendtii, javanska mahovina, 2 ancistrus, 2 koridorasa, oko 10ak gupija, i pužići al zasad ih nema mnogo, a i njega kad kad kojega stisnem uz staklo pa čistači imaju poslasticu. filter hangon 450 l/s
Znaju se javljat i mjehurići uz rub al to opet promjenim 5 litara vode koja odstoji i dodam unju fluvslov water conditioner i nestane pjenjenje, sad to bi bio znak povišenih nitrata javlja se i ona končasta alga al nije strašno pod kontrolom je sve od kak sam prešo na ovaj sistem od samo 5 l tjedno i radi mi super, a ono 30% em pripremi oko 20ak litara, pa posla sam imo s tim koma
Hranim ribe od green sak br 1 ona estrudirana hrana jednom dnevno kolko pojedu pomalo im prstima drobim i bacim kod filtera da baci na dno to mam ovi čistači počnu jest.
Učem bi bila caka.
I da sad se sjetio ima i one skrame na povrsini ali zanemarivo jer filter ima skimer na usisnoj pa on to posisa.