Travanj 28, 2024, 21:26:59 poslijepodneNajnoviji Član: bignjato

Autor Tema: eSHa Labs Oodinex  (Posjeta: 761 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline VILI

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *****
  • Postova: 6
    • Zoo Vili
eSHa Labs Oodinex
« u: Ožujak 04, 2016, 09:18:48 prijepodne »
OODINEX

PREPARAT ŠIROKOG SPEKTRA ZA TRETIRANJE MORSKIH AKVARIJA
Za ribe u morskim akvarijima.
Blag prema beskralježnjacima.

ŠTO SE MOŽE TRETIRATI?
OODINEX-om se mogu ukloniti organizmi odgovorni za širok spektar bolesti morskih riba i simptoma kao što su:  Oodium i bolest bijelih točkica morskih riba (fine bijelo-žutkaste ili zagasito zlatne točkice, ili „sol/papar“ sloj na tijelu, osobito na perajama; trljanje i češanje o tvrde predmete u akvariju, brzo pomicanje škrga), gljivice (bijeli ili blago bjelkasti „film“ ili paperjaste izrasline na ustima, perajama ili tijelu ribe), Finrot (trulež peraja), Dropsy i riblja tuberkuloza (Wasting Disease). Simptomi bolesti: promjene u izgledu i boji kože ili promjene u ponašanju, stisnute peraje, neobično ili tromo plivanje, itd. Više informacija na: www.eshalabs.eu

DA LI JE OODINEX SIGURNO KORISTITI U AKVARIJIMA SA BESKRALJEŽNJACIMA?
Za razliku od ostalih preparata za tretiranje morskih akvarija, OODINEX je siguran za upotrebu u akvarijima sa morskim beskralježnjacima kao što su morske anemone, koralji i rakovi. Njih nije potrebno uklanjati iz akvarije prije tretiranja.

DOZIRANJE:
Standardna doza:
Dan 1 :- 25 kapi (za 100 litara)
Dan 2 :- 12 kapi (za 100 litara)
Dan 3 :- 12 kapi (za 100 litara)
U slučaju neočekivanih poteškoća, izvršite djelomični promjenu vode i kontaktirajte trgovinu gdje ste kupili proizvod.

KOJE MJERE OPREZA TREBA PODUZETI PRI KORIŠTENJU OODINEX-a?
Promjena vode?
Generalno, promjena vode nije potrebna prije ili nakon tretiranja akvarija eSHa OODINEX-om. No, postoji nekoliko iznimaka:
1:- U slučaju loše kvalitete vode.
2:- Ako se bliži regularno mijenjanje vode.
3:- Ako koristite preparate za pripremu vode.
4:- Ako ste upravo završili sa tretiranjem nekim drugim preparatom ili ga trenutno koristite.
Redovno provjeravajte kvalitetu akvarijske vode sa eSHa AQUA QUICK TESTERIMA.

Filtriranje?
Možete nastaviti filtraciju preko neabsorbirajučih materijala kao što su filer-vuna, pijesak, šljunak i slično. Uvijek uklonite kemijski aktivne filter medije kao što su aktivni ugljen, UV, oksidatori, smole i slično jer oni negativno utječu na djelovanje OODINEX-a. Držite filtere uključene danonoćno kako bi osigurali dobru aeraciju.

Interakcija sa drugim preparatima?
Nikada nemojte kombinirati različite preprate ako proizvođač nije posebno naveo da je to moguće i bezopasno. Ovaj proizvod se postepeno razgrađuje, pa ako želite upotrijebiti neki drugi proizvod nakon OODINEX-a, možete ukloniti sve čestice filtrirajući vodu preko filtera sa aktivnim ugljenom ili napravite promjenu vode.

KAKO ODRŽATI DOBRO ZDRAVLJE RIBA?
Nakon bolesti tretirajte ribe dozom eSHa MINAROLL-a. MINAROLL potiče i podržava prirodni sustav obrane ribe od bolesti i ubrzava oporavak ribe nakon bolesti.

UPOZORENJE:
Uvijek pročitajte uputstvo za upotrebu prije korištenja. Preparat može ostaviti mrlje ako se prolije. Držati izvan dosega djece. Čuvajte bočicu i uputstvo za upotrebu u originalnoj kutiji. Samo za ukrasne ribice. Proizvod može promijeniti boju vode ili ostaviti mrlje na silikonu. Predoziranje nije preporučeno. Držite podalje od posjekotina, očiju i ostalih osjetljivih područja. Ne koristite nakon isteka roka trajanja.
Prerađeno: 04-2013
©2013 eSHa Labs. - P.O.B. 431 - NL 6200 AK Maastricht – The Netherlands
ZAJEDNO ĆEMO NAĆI RIJEŠENJE!




Dostupno u ZOO VILI UTRINE!