To je bio moj forex.... hahahahahahahahahhahahahahaha
Salim se i ja Od akvarista, on mi je najblizi i najcesci gost i znam i sam da je covjek posten i da stojim i sam iza svega kaj on kaze.
fala Ivane.. nemoras me toliko falit, nisam ja bas toliko dobar hehe...
da bil je tvoj, pa moj, pa kasnije zavrsio dalje, znaci dijelimo stvari.. poanta hobija..
uglavnom sto se tice forexa to je bio meni visak i zasto nebi nekome ga dao, ne samo forex, bilo sto, ako imam viska, zasto nebi nekome nesto dao i pripomogao, ako sam ja to dobio, ja samo dalje proslijedim.. A to je bas ono sto Delbi kaze, treba dijeliti i pomagati jedni drugima, a toga ima na forumu, ali ne kao nekada, trenutno je dosta manje..
Ako sam ikada ikome ista ruzno napravio ili se zamjerio neka slobodno napise ovdje, jer ionako je sva tema otisla krivim putem, nadam se da ce administratori reagirati i maknuti svaki post koji nije vezan za temu.. Uglavnom, rijesavam se svega zbog osobnih stvari, zalosno jest, ali kad moras moras.. Znam da postoji forum i da ima dobrih ljudi i kad god se budem htio vratiti najljepsem hobiju, nadam se da mi to nece biti problem, ali pod uvjetom, nista vise necu primati na poklon