0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Lijepo, sviđa mi se, biljke su brzo narasle. Jedino kaj mi malo upada u oči su simetrično posađene biljke s obje strane, možda bi bilo zanimljivije da su različite biljke sa svake strane? Al dobro, to je nešto kaj možeš promijeniti kad se sve razraste kak si zamislio i kad vidiš kak izgleda
sve izgleda zdravo i čisto, šteta samo šta si kamenje poslagao baš tako lepezasto i simetrično
ne mogu vjerovati (ti zapustio aq...?)
Fino to ide! A vidim i da svaka nerita ima svoj zadatak...
Ma sve je super. Svi mi imamo možda neku drukčiju ideju, ali to je tvoj akvarij i ti odlučuješ. Sve 5!
Ja ne znam koja je to verzija fotošopa, ali ovo ne postoji u stvarnosti.
Mislim da je problem u easy carbu jer je i kod mene u malome akvariju gdje stavljam easy blyxia propadala.
odlican je
iskreno, ipak je to pobjeglo dalje od onoga zamisljenog postava, al i ovako je ljep
fora su rainbowfish, di si ih nabavio?
Citat: FixFox - Listopad 18, 2014, 22:14:49 poslijepodnefora su rainbowfish, di si ih nabavio?došli su u vili pa sam ubrao 4 para
bas su lijepi ti rainbowi, koja je to tocno vrsta?
Citat: Jakov123 - Listopad 18, 2014, 22:21:30 poslijepodne bas su lijepi ti rainbowi, koja je to tocno vrsta?Iriatherina werneri ili ti Threadfin Rainbowfish
Citat: FixFox - Listopad 18, 2014, 22:27:28 poslijepodneCitat: Jakov123 - Listopad 18, 2014, 22:21:30 poslijepodne bas su lijepi ti rainbowi, koja je to tocno vrsta?Iriatherina werneri ili ti Threadfin Rainbowfishsamo je malo problem hranjenje jel stvarno imaju jako mala usta pa treba biti usitnjeno, čak mikrorasbore jedumogu pojesti duplo veće komade od njih
Citat: IMara - Listopad 18, 2014, 22:29:03 poslijepodneCitat: FixFox - Listopad 18, 2014, 22:27:28 poslijepodneCitat: Jakov123 - Listopad 18, 2014, 22:21:30 poslijepodne bas su lijepi ti rainbowi, koja je to tocno vrsta?Iriatherina werneri ili ti Threadfin Rainbowfishsamo je malo problem hranjenje jel stvarno imaju jako mala usta pa treba biti usitnjeno, čak mikrorasbore jedumogu pojesti duplo veće komade od njihuzmi si zamrznutu hranu ona je dosta sitna i mekana taman za njih, ili im baci tabletu od nje budu skroz sitni komadi
Citat: FixFox - Listopad 18, 2014, 22:34:21 poslijepodneCitat: IMara - Listopad 18, 2014, 22:29:03 poslijepodneCitat: FixFox - Listopad 18, 2014, 22:27:28 poslijepodneCitat: Jakov123 - Listopad 18, 2014, 22:21:30 poslijepodne bas su lijepi ti rainbowi, koja je to tocno vrsta?Iriatherina werneri ili ti Threadfin Rainbowfishsamo je malo problem hranjenje jel stvarno imaju jako mala usta pa treba biti usitnjeno, čak mikrorasbore jedumogu pojesti duplo veće komade od njihuzmi si zamrznutu hranu ona je dosta sitna i mekana taman za njih, ili im baci tabletu od nje budu skroz sitni komadiimam tri vrste smrznute i svaki dan imaju drugi meni, jedu bolje od mene
Odlično!!!!!Kakva je to pozadina?
Akvarij mi je mrak, a ta pozadina na slikama djeluje kao zvjezdano nebo, što daje dozu mistike, definitivno jedan od ljepših akvarija u zadnje vrijeme
sve se baš fino razraslo nego kaj ne pošišaš tu cubu sa prednjeg stakla, malo je previsoka
Citat: FixFox - Studeni 17, 2014, 17:30:12 poslijepodnesve se baš fino razraslo nego kaj ne pošišaš tu cubu sa prednjeg stakla, malo je previsokaneda mi se kad znam koji me nered čeka onda
Akvarij je baš odličan, :O :O :O Kolika je litraza ? I koje ribice/kozice/puzeve imas