Travanj 18, 2024, 14:36:08 poslijepodneNajnoviji Član: [email protected]

Autor Tema: Slikaj se! Rijeka  (Posjeta: 885 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bubica78

  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • ****
  • Postova: 953
  • Spol: Ženski   Dob: 45
Slikaj se! Rijeka
« u: Prosinac 12, 2011, 20:18:25 poslijepodne »
Napravite profesionalnu fotografiju i pomognite potrebitima

U predivnom ambijentu Cukarikafea (Trg Jurja Klovića 4), u subotu 17.12.2011. održati će se predbožićna akcija „Slikaj se!“ koju je osmislila skupina riječkih fotografa; Dalibora Bijelić, Martina Šalov, Petra Vukoša, A. Saška Mutić i Vladimir Mudrovčić.

foto akcija „Slikaj se!“


Riječ je o cjelodnevnoj akciji u kojoj će svi građani imati priliku napraviti profesionalnu fotografiju, sebe, svog djeteta i/ili svog ljubimca, a sav prikupljeni prihod donirati će se udrugama koje se bave zaštitom i udomljavanjem napuštenih životinja. Ideja je potekla od „help portrait“ principa, pri čemu fotografi daju ideju, vrijeme i rad, ljudi koji se odazovu dobivaju nešto lijepo, a u konačnici svi zajedno pomažu manje sretnima.


 
Radi transparentnosti, prikupljenim novcem kupiti će se poklon bonovi u Pet Centru koji će biti podijeljeni između udruge Lunjo & Maza i Traži se prijatelj. Ove, a i sve njima slične udruge obično rade na rubu bankrota, vođeni čistim entuzijazmom i ljubavlju prema životinjama. Skrb za napuštene životinje uglavnom financiraju sami, iz vlastitih džepova.
 
Zato mlada fotografska četvorka poziva sve ljude dobre volje neka dođu iskoristiti ovu priliku, poslikaju svoje ljubimce, svoje klince s ljubimcima ili samo sebe… Ono što će se za 20kn dobiti jest isprintana fotografija veličine 10x15cm sa našom zahvalom na sudjelovanju, a oni koji ostave svoju email adresu (ili ukoliko ne koriste internet, donesu prazan cd), fotografiju će moći dobiti i u digitalnom obliku, pa ju i naknadno razvijati.

 

Mjesto: Cukarikafe, Trg Jurja Klovića 4
Dan: subota, 17.12.2011.
Vrijeme: čitav dan, od 9h ujutro do kasno-popodnevnih sati
Začin  mora teći.

Rijeka/Kozala