Pozdrav!
dimenzije: 60x30x30 + pregradni filter preko cijele zadnje strane akvarija
rasvjeta: led na daljinski upravljac s mogucnoscu pojacavanja i smanjivana intenzitete svjetla (kad je u pitanju ovakav tip biotopa odlicna stvar, stvarno se moze dobiti super atmosfera)
vrste: apistogramma cacatuoides, cory panda, paracheirodon innesi, ancistrus
hard: nesto loza, nesto granje iz šume, pijesak(savski mislim)
za pocetak, akvarij vise nije u funkciji, moralo se na sezonu

kao i inace morile su stare brige...osudjen sam na riblje vrste koje sam u mogucnosti nabaviti pa sam biotop slagao naopako...vidio sam sto bih od riba mogao nabaviti, pa onda trazio gdje te ribe zive na istom podrucju...da ne davim s tim toliko nasao sam konkretniju lokaciju od "peru" kao sto naslov kaze...ali posto sam morao rasformirati akvarij jednostavno nisam isao u daljne istrazivanje.
kvaliteta slika je ocajna...nemam fotoaparat kakav bi bio potreban, a u toj zurbi u kojoj sam bio nisam proveo plan do kraja da posudim fotoaparat i odradim zavrsne fotografije.
mobitelom sam poslikao sto sam poslikao i to ce biti tu...htio sam da mi ostane bilo sto za arhivu.
bez obzira na to, sa zadovoljstvom otvaram ovu temu jer meni je ovaj postav bio jako drag, a i radu cu pomoci ako netko zeli raditi nesto slicno i ima bilo kakva pitanja.
jos nesto vezano za lokacije, vrste riba i slike lokacija...pa ubio sam se guglajuci, ako itko ima link na kojem bi se mogle takve stvari naci na jednom mjestu nek obavezno salje

inace, mislim da bi manje vremena potrosio da sam isao roniti u peru

e sad, hard sam sklopio od barem pet vecih grana i dosta sitnih grancica...na dijelu iznad vodenog stupa sam instalirao jednu vrstu puzavca i grancice vrbe...i jedno i drugo je ustilo korjenje u vodu i fino preemrezilo akvarij s tim da je vrba iznad vode cak i prolistala. s vremeno se puzavac razrastao i sam se dodatno ucvrstio na granama.
za bojanje vode i kao dekoraciju sam koristio lisce hrasta, u jednom trenu sam probao i s liscem vrbe, a li naravno odustao sam jer brze trune od hrasta...