Da ne otvaram novu temu dizem ovu malo stariju...
Vidim da vas ima strucnjaka u pikadu pa trebam neke savjete...
Uglavnom otvorio se novi pikado klub u koji bi se zelio uclanit i vidim da tam svi imaju svoje strelice, iako su meni i ove iz birtije koje koriste oni kaj nemaju strelice predobre i vjerojatno necu trebat nikada nista bolje od toga, zelim su uzet svoje. Dosta sam razmisljo o tome jer je pikado moza jos jedan od mojih hireva ali te strelic cu imat dozivotno, nekih 100kuna bi dao za to ako se uopce isplati tak nekaj kupovat?
Imate kakve savjete, ja se u to opce ne kuzim...gledo sam ove skupe setove i koliko sma skuzio sve su 16g pa sam zakljucio da su te najbolje, dal se sa svima moze igrat po natjecanjima (jer ovaj klub ima svaku subotu natjecanje)
zatim tjelo...koliko sam skuzio glavna razlika je u tezini...ovo sve ostalo mi je bedastoca zakaj bi dao za tjelo od 16g 250kuna kad isto takvo od 16 g ima i za 20? u cem je poanta...i da to jeftinije nemrem nac srebrno sto me stvarno ljuti...
Špicevi...to je potrošna roba ako sam skuzio dobro..ima ih miljon vrsta a ja stvarno neznam koja je razlika...to mogu one najjeftinije uzet tipa 1000 komada za 70 kuna to nebum popucal do kraja zivota

drzac pera...to mi se cini jeftino i nemam pojma za kaj sluzi....jedina razlika kajs am ja vidio kaj ovo najjeftinije je obicno ono skuplje se moze mjenjat duzina...koliko duzina igra ulogu u svemu tomu?
pera .. koliko sam skuzio ima par razlicitih...neki standard i neki fly speed (uglavnom uska i široka) kaj je od toga bolje?
stabilizator...kaj je to? to znaci da bum pogadjo ono kaj ocu?..mislim kosta 4 kune pa bi uzeo
prstenovi...to isto nemam pojma kaj je to???
http://www.theshop.hr/katalog_kosarica.asp ja sam si ovdje izabro neke stvari kaj bi si uzeo pa jer bi mogo rec jer to dobro? Ili sam ko po običaju bespotrebno uzeo nekaj kaj nema veze s zdravim razumom...
Meni sve to izgleda isto, jedina razlika je u matrijalu od kojega je radjeno ali boze moj...ove od aluminija se nebuju raspale dok sam ja ziv...
Rossi velis da si dusto imas neki set za prodat?
Raspametite me ako imate vreena i zahvaljujem se na pomoći