Kod nas u Berlinu se pije nevjerojatan izbor vrhunskih Njemačkih piva, po smiješnim cijenama, neusporedivo sa kuruznim žgaravica-glavoboljček PŽK kompleskom ( Pan, Žuja, Karlovačko) , a nađe se i pokoji gin, rum, vince i liker na ponudi...
Jede se sve živo, isprobavaju se restorani, samo u bližoj okolici smo poharali italijanske, peruanske, meksičke, tajlandske, kineske, indijske, arapske, turske, kubanske , vietnamske, argentinske i - tko bi reć- hrvatski restoran...Moguće i još pokoji, tko će se sjetit svega
Sad ciljamo jedan grčki sa fenomenalnom terasom, a moram reć da me vleče i jedan egipatski u kvartu do...
Nedavno sam bio u izraelskom vegetarijanskom i jeo apsolutno fenomenalan ručak, hummus, leća, svega vraga zelenoga, spremljeno tako ukusno da sam se skoro križao lijevom i desnom, a f cirkvu nedem.. mesa nigdje, a najedeš se da ti suze cure od dragosti, hoćeš još a ne stane.. i kaj je najbolje poslije si nisi težak ko krmak i ne želiš samo leć i spat, ko kad se krmetine nakrkaš...
Tam se vraćam pod obavezno, možda već ovaj vikend...
Sve u svemu, preveć je to svega za detaljno opisivanje... restorani ovdje su odlični, povoljni, tak da smo svaki tjedan barem 2-3 puta na klopi vani.. Lepo je to, jebiga...