Nedjelja, Prosinac 17, 2017
Croatian English French German Italian Serbian Slovenian
   
Text Size

Pretraživanje

NURNBERG INTERZOO 2004

ImageNakon dvije godine dočekali smo i novi sajam, jedan od najvećih, najvažnijih i svakako najljepših u zoo industriji. Svake dvije godine sve što je vrijedno, novo, sve interesantno može se tamo vidjeti. Ove godine izlagano je u 7 paviljona i da bi se samo prošetali trebao vam je cijeli dan, ali bez detaljnog razgledavanja. Naravno to je teško izvesti, pogotovo za nas akvariste. I ove godine akvaristika je zauzela velik dio izložbenih prostora. Snimio sam nekih dosta slika ( na stranicu su stavljene najbolje op.g.u.) , nadam se da će Vam se svidjeti.

Nisam baš ispao Lupino ,ali sa mojom opremom to je sve što se moglo, ipak najvažnije je da vidite slike da steknete dojam o izlošcima, a snimio sam i kratki film sa najvećom atrakcijom sajma (u akvaristici), TUNZE-ov Wavebox. Snimio sam njihovu demonstraciju tog genijalnog proizvoda, ali naravno nije potrebno imati baš tolike valove (mogu se regulirati) jer sa ovakvima sa snimke dobijete morsku bolest malo duže gledajući u akvarij. Ove godine bilo je manje morskih akvarija nego prošli puta, nešto više afričkih ciklida, ali najviše i dalje tropskih sa biljem, ludo aranžiranih.

Inače bilo je malo slabije (moj dojam) što se tiče aranžiranja nego prije dvije godine, bilo je dosta malo mutnih akvarija, ali izlagači su imali samo jedan dan vremena za pripremanje ,tako da je razumljivo.
Još uvijek razvrstavam kataloge, prospekte i časopise, još sređujem dojmove sa sajma i nadam se da ću naći više vremena da Vam sročim neku reportažicu, a za sada toliko, nadam se da će slike biti zanimljive.

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
 
 
 
Share

Tko je online?

Imamo 47 gostiju i nema članova online

Najnoviji sadržaj

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5