Svibanj 20, 2013, 21:13:39 pmNajnoviji Član: blinky95
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: AkTer 2011 - zahvale  (Posjeta: 1028 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Annie_S
AkTer! Team
Spol: Ženski
Dob: 27
« : Listopad 10, 2011, 10:45:51 am »

Ljudi, hvala vam svima:
ekipi organizatorima – ispalo je bolje nego što smo očekivali i dobili smo poleta za iduću godinu
ekipi  volonterima – drago mi je da je bilo i ekipe koja je došla nenajavljeno, spasili ste nas
ekipi edukatorima i tetama čuvalicama u radionici – hvala na volji i strpljenju da po 150. put opet isto objašnjavate
ekipi izlagačima – neki ste pokazali i da imate previše toga doma, hvala što ste podijelili to sa posjetiteljima
ekipi kreativcima - hvala što ste svojim trudom pomogli da zaradimo još koju kunu
ekipi koja nam je donijela hranu – što reći nego Bog vas blagoslovio (drugdje nisam izdvajala posebno imena ali ovdje moram Holograminu mamu jer je osim kolača donijela prvi komad mesa koji sam pojela u 10 dana i inače se dosta angažirala i sa izradom predmeta za prodaju)
posjetiteljima – hvala što ste došli, nadam se da vam se svidjelo jer ovo smo radili zbog vas i zbog dječice na Vrhovcu
sponzorima, a posebno generalnom
Posebno ogromno hvala i naklon kolegi SmileyuZg koji je držao sve konce u svojim rukama i svaki dan dolazio prvi a odlazio posljednji. Znam da je bilo puno stresa i nadam se da si pogotovo nakon posebno uspješne subote dobio volju da iduće godine opet dignemo sve na jednu još višu razinu.
Drago mi je da smo skupili dosta novca za nezbrinutu djecu na Vrhovcu i molim ekipu koja se žalila radi ulaznice da uopće ne dolazi a ako dođe, ja ću im dati tih 10 kn ako su presiroti pa nemaju. Djeca su nam s časnama bila u petak popodne i nema nikoga od nas koji nije ostao pod dojmom (kod nekih je bilo i suza od šoka kakva su to mala i draga dječica).
AkTer mi već fali i jedva čekam idući. Vidimo se dogodine!

AkTer
« Zadnja izmjena: Listopad 10, 2011, 10:59:52 am Annie_S » Evidentirano
Vedran
Urednik
Administrator
Spol: Muški
Deda
Dob: 37
« Odgovor #1 : Listopad 10, 2011, 16:00:36 pm »

Da nadovežem i sa zahvalama predavačima na vjerujem zanimljivim i stručnim predavanjima... ja naravno nisam poslušao ni jedno od gužve i trčanja uokolo, ali konačno su sva snimljena!!! Smiley
hvala svima koji su na bilo koji način pomogli, zaista je bila tolika masa ljudi uključena da je nemoguće sve pojedinačno nabrojiti, a najveću zahvalu ćete dobiti od klinaca s Vrhovca, žao mi je samo što nisam snimao reakciju sestre Monike kad sam im javio cifru, sve bi vam bilo jasno...

Sve koji su zainteresirani za pomoć i suradnju na sljedećem AkTer FESTU, koji će se održati na istom mjestu i u isto vrijeme dogodine, molim da se jave na PP ili na mail akter@akvarij.net

Hajdemo zajedno napraviti nešto ZAISTA veliko i bitno! 
« Zadnja izmjena: Listopad 10, 2011, 16:05:20 pm Vedran » Evidentirano

SAMO POZITIVA i AkTer !!
Black Angel
Punopravni član
Dob: 30
« Odgovor #2 : Listopad 10, 2011, 19:52:10 pm »

Domogla sam se i ja tipkovnice..

Ja bih zahvalila svima koji su došli i koji su pomogli..
Ekipi koja je čuvala klince koja je vodila ljude i djecu i sve im objašnjavala ,svima koji su se nakrmbačili kada se sve postavljalo i uređivalo i onima koji su se POJAVILI i POMOGLI kada se sve rastavljano.
Ekipi koja je donosila hranu također hvala kaj su mislili na nas i na naše potrebe.

Smiley.. kapa dolje trebalo je sve to predurati i izvuči i pretrpiti sve paničare (mene prvu) i sve smiriti i sve mirno riješiti i iskordinirati da sve bude kako spada.

Ne znam kome bi se još sve zahvalila jer fakat je ekipa zakon i drago mi je što sam i ove godine bila dio cijele ove priče.

P:S. Za idući AkTer trebamo 2 zaštitara više da nam se ekipa ne šverca.

AkTer
Evidentirano

BOŽE! Molim za MUDROST, da ga razumijem , za LJUBAV, da mu opraštam, za STRPLJENJE, za njegove hirove, jer ako te zamolim za SNAGU,
prebit ću ga !!!!
OH,I'M SORRY,DID I HURT YOUR KNIFE IN MY BACK?!
cuki1
AkTer! Team
Dob: 48
« Odgovor #3 : Listopad 11, 2011, 12:22:26 pm »

Hvala, svim anonimnim kuharima i kuharicama, klopa je bila super, a pogotovo Holgraminoj mami, slijedeću godinu ako bog da i nju ćemo proglasiti volonterkom, mislim da je zavrijedila jednu xl majcu ili neku kriglu za - hvala.

Hvala svim mladim ljudima koji su me ravnopravno prihvatili - matoru,  i hvala s moje strane Hrvoju i Matiji.

Hvala Hologram za prijevoz.

Tonček - bio si super, njemu pohvala što je tako nesebično izložio svoje pauke, te svima koji su izložili svoje životinje.

Ljudi nam nisu vjerovali kada smo pričali da smo volonteri i da je sve ovo iz naših stanova i kuća.

Hvala gospodinu Kanižaju iz Pule, koji je ustupio tako lijepe i vrijedne kornjače za ovu izložbu, nadam se da je smještaj za njih bio primjeren.

I s moje strane hvala mojoj ekipi kornjačara - Koriju i Alki, te Danteu koji je uskakao sa svojim znanjem o tim slatkim bićima.
Evidentirano

Čovjek s novom idejom je luđak sve dok ta ideja ne uspije...

Cuki i Bublica       www.kornjace.com
Pepa
AkTer! Team
Ministrica financija
Dob: 34
« Odgovor #4 : Listopad 12, 2011, 10:39:47 am »

Mislim da je ekipa gore sve lijepo napisala i svima zahvalila – organizatorima, volonterima, sponzorima, posjetiteljima, predavačima, izlagačima…. pa da ne ponavljam pridružujem se napisanom.  Klap
Ja samo mogu u svoje ime zahvaliti kompletnoj organizacijskoj ekipi na zbilja predivnih 9 dana od montiranja do razmontiranja. S vama ništa nije teško i sve bih opet ponovila. Klap Već se veselim slijedećoj godini.   
Hvala i svima koji su donijeli klopu, kavu i sve ostalo. Morana, zaslužila si Zlatnu kuhaču Aktera za sve ono što si kuhala i donosila iako ti je prema kraju Aktera konkurencija postajala sve žešća s onim strašnim kolačima koje su mame, žene, sestre akterovaca donosile. Ne znam tko je što donio pa na žalost ne mogu nikoga izdvojiti, ali komotno bi se mogla otvoriti i tema „Akter recepti“ jer su kolači bili vrhunski (hoću recept od onih rolica punjenih kremom od kremšnita jer su me skoro dečka koštale!  Cheesy ).
I samo još isprika ako sam nekog u onoj gužvi zanemarila. Žao mi je što se s nekim ljudima nisam više družila i pričala, ali i za to će valjda biti vremena čim prije na nekom neobaveznom Akter-druženju kad će se radit novi planovi za neke nove Aktere.  Thumbs up

Evidentirano

Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije poginuli bi.
Tisa
Novi član
*
« Odgovor #5 : Listopad 12, 2011, 13:06:26 pm »

Ja bih se ovom prilikom zahvalila Akterfest-u, što mi je omogučio da uopče sudjelujem
na ovakvom humanitarnom,edukativnom događaju.

Svim organizatorima i ljudima dobre volje, koji su svoje dopuste,slobodne dane i vrijeme ostavili na Akteru.

Svim posjetiteljima,koji su nas došli pogledati.

Hvala vam svima  
Evidentirano
skorpac
Administrator
Mean bastard
Dob: 38
« Odgovor #6 : Listopad 12, 2011, 21:19:56 pm »

AkTer
Evidentirano

Chilii
Urednica terra redakcije
Moderator
AkTer teta :)
Dob: 31
« Odgovor #7 : Listopad 12, 2011, 22:31:43 pm »

Da ne izdvajam nikoga, jednostavno hvala svima  Da krenem nabrajati bio bi ogroman popis a ne želim nekoga izostaviti!
Ajde ipak jedna konkretna zahvala - hvala Matiji jer zahvaljujući njemu jedna mala beba morelie (jaguar) me upravo promatra iz terarija  Heart

Bio mi je užitak raditi s vama, jedva čekam sljedeći akter  AkTer

Evidentirano

Tisa
Novi član
*
« Odgovor #8 : Listopad 13, 2011, 13:23:56 pm »

Dante, ja bih ti se ovom prilikom  zahvalila na prezentiranju i čuvanju betta svijeta.
Čujem,da si nam puno pomogao.
Žao mi je što se nismo imali prilike upoznati...a možda i jesmo,pa ja u onoj zbrci nisam skužila.
Uglavnom,hvala ti puno Thumbs up
Evidentirano
dante
AkTer! Team
Dob: 33
« Odgovor #9 : Listopad 13, 2011, 13:43:49 pm »

Dante, ja bih ti se ovom prilikom  zahvalila na prezentiranju i čuvanju betta svijeta.
Čujem,da si nam puno pomogao.
Žao mi je što se nismo imali prilike upoznati...a možda i jesmo,pa ja u onoj zbrci nisam skužila.
Uglavnom,hvala ti puno Thumbs up

Hvala lijepo, al sad bu šef Smiley mislil da sam još u fušu delal!  Cheesy
Pa ni bio neki problem kad sam već pričal reći koju riječ i o Bettanima.  Wink
A ja sam ti onaj visoki, zgodni, šarmantni, skladnog tijela, skoro naćelavo ošišan...  Smiley
Evidentirano

. AkTer   Dok ne probam lava, za mene je pajcek kralj životinja
cicovspu
AkTer! Team
CiCo
Dob: 28
« Odgovor #10 : Listopad 13, 2011, 13:49:51 pm »

dante.....

nemoj da pobrka Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

Zaprešić / Vukovar / Križevci
Trigon190
Cayman 60
delbi
Član redakcije
vecio mona
Dob: 43
« Odgovor #11 : Listopad 13, 2011, 13:56:01 pm »

SmileySmileySmileySmiley 
Evidentirano

pula
-------------------------
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die
dante
AkTer! Team
« Odgovor #12 : Listopad 13, 2011, 14:06:01 pm »

dante.....

Dobro ajde, bilo nas je dvoje takvih.  Cheesy
Ja sam onaj malo višlji...
Evidentirano

smileyzg
Moderator
AkTer! striko
Dob: 32
« Odgovor #13 : Listopad 13, 2011, 14:26:18 pm »

Danima se već mučim što da sročim kao zahvalu svima... iskreno se nadam da sam Vam se uspio svima i osobno zahvaliti, a kome nisam - molim da mi oprosti...

ali, još jednom, ovim putem, zahvaljujem svima koji su na bilo koji način pomogli da ovaj AkTer učinimo nezaboravinim... svima koji su nam bili potpora i pomoć, svima koji su nas hranili, tješili, pomagali, svima koji su nas posjetili i darovali koju kunu za nezbrinutu djecu na Vrhovcu. Svim vozačima, izlagačima, predavačima i sponzorima.

Teško mi je izdvojiti pojedince, ali nekoliko se imena nameće ispred svih... od srca hvala:

Tamara (Cuki1), obje Ane (Annie_S i Hologram), Danijela (Chilii), Sonja (Pepa), Ksenija (Gwyneeth), Ines (Tisa), Petra (Frida), Matija, Vedran, Božidar, oba Ivana (Ivborosa i cicovspu), oba Hrvoja (Vele bit i zaštitar), Danijel (Dante), Perica, oba Saše (Skorpac i Dragon), Ernest (Neo20,5), Josip (Joker), Filip (Kori), Roni, Dean (Delbi), Antonio (Tonček12), Mario (Krcko) i svima ostalima koje sam nehotice trenutno smetnuo s uma.

Te za kraj, posebno hvala i pohvala ekipi od tri entuzijasta koji su u nedjelju 9.10. (kad su već svi otišli) od 21 do 22:30 nesebično, neumorno i perfekcionistički usisavali prostor da ga dovedemo u red za izlaznu primopredaju... Ispričavam se što Vam nisam popamtio imena (mislim da su Ivor, Tomislav i sestra jednog od ove dvojice... sorry... godine, umor...), ali svaka Vam čast! 

HVALA VAM SVIMA! u moje ime i u ime djece kojoj pomažemo! Njihovu zahvalu prilažem:

Dodatke mogu vidjeti samo registrirani korisnici foruma
poklon.jpg
zahvala.jpg
Evidentirano

AkTer FEST 2013 Zagreb - od 2. do 6. listopada - Kineski paviljon Zagrebačkog velesajma

"It's your road, and yours alone! Others may walk it with you, but no one can walk it for you..."
Vele bit
AkTer! Team
Tamo gore gdje...proljeće uvijek kasni
« Odgovor #14 : Listopad 13, 2011, 14:33:27 pm »

Hvala tebi stari, na enormnoj žrtvi!
I daj zovi ak ima još kakavih repova za prenjet i premjestit
Evidentirano

Roni
AkTer! Team
« Odgovor #15 : Listopad 13, 2011, 15:00:39 pm »

Ma ja se neću nikom zahvaliti   Smiley

Šala ali ima i dio istine, jer bi nam svima ovakve stvari (rad i minimalno odricanje za nekoga tko nema ili ne može) trebale biti "po defaultu" bez da se nekoga treba dovlačiti, moliti i 100 drugih stvari da skupimo koju kunu za nekoga tko nema a i uz to da promoviramo ovaj naš hobi.

Ustvari imam jedno hvala.... hvala kome god što mi je omogučio privilegiju da budem dio cijele ove priče.

Ekipi s kojom sam dane tamo provodio jedan VELIKI naklon!

Evidentirano

http://www.roni-reef.com (nema više, recesija je)
delbi
Član redakcije
vecio mona
Dob: 43
« Odgovor #16 : Listopad 13, 2011, 15:05:34 pm »

Ustvari imam jedno hvala.... hvala kome god što mi je omogučio privilegiju da budem dio cijele ove priče.

Ekipi s kojom sam dane tamo provodio jedan VELIKI naklon!

Potpisujem!
Cast mi je velika...biti dio svega ovoga.....
Evidentirano

pula
-------------------------
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die
sifra100
Punopravni član
život je bajka !!!!!!!!!
Dob: 30
« Odgovor #17 : Listopad 13, 2011, 15:22:12 pm »

Danima se već mučim što da sročim kao zahvalu svima... iskreno se nadam da sam Vam se uspio svima i osobno zahvaliti, a kome nisam - molim da mi oprosti...

ali, još jednom, ovim putem, zahvaljujem svima koji su na bilo koji način pomogli da ovaj AkTer učinimo nezaboravinim... svima koji su nam bili potpora i pomoć, svima koji su nas hranili, tješili, pomagali, svima koji su nas posjetili i darovali koju kunu za nezbrinutu djecu na Vrhovcu. Svim vozačima, izlagačima, predavačima i sponzorima.

Teško mi je izdvojiti pojedince, ali nekoliko se imena nameće ispred svih... od srca hvala:

Tamara (Cuki1), obje Ane (Annie_S i Hologram), Danijela (Chilii), Sonja (Pepa), Ksenija (Gwyneeth), Ines (Tisa), Petra (Frida), Matija, Vedran, Božidar, oba Ivana (Ivborosa i cicovspu), oba Hrvoja (Vele bit i zaštitar), Danijel (Dante), Perica, oba Saše (Skorpac i Dragon), Ernest (Neo20,5), Josip (Joker), Filip (Kori), Roni, Dean (Delbi), Antonio (Tonček12), Mario (Krcko) i svima ostalima koje sam nehotice trenutno smetnuo s uma.

Te za kraj, posebno hvala i pohvala ekipi od tri entuzijasta koji su u nedjelju 9.10. (kad su već svi otišli) od 21 do 22:30 nesebično, neumorno i perfekcionistički usisavali prostor da ga dovedemo u red za izlaznu primopredaju... Ispričavam se što Vam nisam popamtio imena (mislim da su Ivor, Tomislav i sestra jednog od ove dvojice... sorry... godine, umor...), ali svaka Vam čast! 

HVALA VAM SVIMA! u moje ime i u ime djece kojoj pomažemo! Njihovu zahvalu prilažem:

AkTer AkTer AkTer
Evidentirano

ma život je lijep ???????
niia
Novi član
*
Dob: 19
« Odgovor #18 : Listopad 13, 2011, 15:32:31 pm »

e pa i ja cu se zahvalit svima. kao prvo, zahvaljujem svima koji su nas troje novih prihvatili. hvala na svim zezancijama, smjehovima i na dobroj volji svakog pojedinca koji je odvojio vrijeme da pomogne u slaganju, raspremanju, info pultu, objasnjavanju i svem ostalom. i hvala skorpacu kaj je imao strpljenja za objasnjavanje biljaka iz terarija i pokazivanja di su zabe  Cheesy i naravno, hvala smiley na cijeloj organizaciji, zivcima i lijepim rijecima.  AkTer
Evidentirano
Tisa
Novi član
*
« Odgovor #19 : Listopad 13, 2011, 15:59:14 pm »

Ova zahvala iz kuče sv. Male Terezije.....orosila mi oči.   read

dante.....

Dobro ajde, bilo nas je dvoje takvih.  Cheesy
Ja sam onaj malo višlji...

Znači iduče godine tražim naj,najvišljega.........i nemrem pogriješiti Wink
Evidentirano
dante
AkTer! Team
« Odgovor #20 : Listopad 13, 2011, 16:24:58 pm »

Znači iduče godine tražim naj,najvišljega.........i nemrem pogriješiti Wink

A šta mogu kad sam taki!  angel

Napomenuo bih još par ljudi koji nemaju baš nikakve veze sa Akvarij.netom, ali su nam nesebičnim doprinosom ipak pomogli u ostvarenju naših ciljeva:

-Hvala Deanu i Mihi, mladim dečkima iz kvarta koji su nam bez razmišljanja uletjeli pomoći u subotu oko slaganja AkTera.

-Veliko hvala mojim dragim bajkerima Yzzyju i njegovoj "čuvarici bubrega" Lavici sa Cro chopper foruma koji su nam donijeli kolače.

-I još jednom, neizostavno hvala Limariji Stjepančević na posuđenom kombiju za raspremanje AkTera.

Evidentirano

Pepa
AkTer! Team
Ministrica financija
« Odgovor #21 : Listopad 13, 2011, 17:42:12 pm »

Imam i ja jednu zahvalu osobi koja nema veze sa akvarij.net-om, a priča je stara nepunih sat vremena.

Otišla sam danas u banku stavit na račun novce koje smo svi zajedno skupili na Akteru. Gospođa na šalteru je bila jako ljubazna i dok smo skupa iznova brojale novce kroz priču se zainteresirala za ovo što radimo, za humanitarku, za djecu u Vrhovcu... Ja sam joj (vjerovatno još pod dojmom ovog što smo napravili i što ćemo još napraviti) pričala o ovom i prošlim Akterima, o djeci za koju smo do sad sve skupljali, o djeci s Vrhovca koji su nas posjetili, o planovima koje imamo za njih i za ubuduće... Uglavnom, u jednom trenu sam vidjela da su gospođi pune oči suza i moram priznati da je i mene do suza dirnula ta scena. Možda ni sami nekad nismo svjesni koliko velike stvari radimo dok nas netko "izvana" na to ne podsjeti. Rekla je da ako je nešto može tako dirnut da su to djeca i jednostavno se okrenula, uzela novčanik i pitala može li i ona uplatiti za humanitarku, tako da je naš prihod još malo uvećan za potpuno neočekivanih, ali svakako dobrodošlih 50 kn. Ne moram vam ni reći koliko me iznenadila. Eto, još ima dobrih ljudi oko nas. Zato još jednom hvala gospođi Zorani iz Erste banke u Rijeci!  Klap
Evidentirano

Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije poginuli bi.
Tisa
Novi član
*
« Odgovor #22 : Listopad 13, 2011, 18:11:24 pm »

Zato još jednom hvala gospođi Zorani iz Erste banke u Rijeci!  Klap

Klap 
Evidentirano
Vele bit
AkTer! Team
Tamo gore gdje...proljeće uvijek kasni
« Odgovor #23 : Listopad 22, 2011, 16:07:29 pm »

Imam i ja jednu zahvalu osobi koja nema veze sa akvarij.net-om, a priča je stara nepunih sat vremena.

Otišla sam danas u banku stavit na račun novce koje smo svi zajedno skupili na Akteru. Gospođa na šalteru je bila jako ljubazna i dok smo skupa iznova brojale novce kroz priču se zainteresirala za ovo što radimo, za humanitarku, za djecu u Vrhovcu... Ja sam joj (vjerovatno još pod dojmom ovog što smo napravili i što ćemo još napraviti) pričala o ovom i prošlim Akterima, o djeci za koju smo do sad sve skupljali, o djeci s Vrhovca koji su nas posjetili, o planovima koje imamo za njih i za ubuduće... Uglavnom, u jednom trenu sam vidjela da su gospođi pune oči suza i moram priznati da je i mene do suza dirnula ta scena. Možda ni sami nekad nismo svjesni koliko velike stvari radimo dok nas netko "izvana" na to ne podsjeti. Rekla je da ako je nešto može tako dirnut da su to djeca i jednostavno se okrenula, uzela novčanik i pitala može li i ona uplatiti za humanitarku, tako da je naš prihod još malo uvećan za potpuno neočekivanih, ali svakako dobrodošlih 50 kn. Ne moram vam ni reći koliko me iznenadila. Eto, još ima dobrih ljudi oko nas. Zato još jednom hvala gospođi Zorani iz Erste banke u Rijeci!  Klap
Trebaa sad uletit u Erste za sponzorstvo!!! pepa odi kod nekog visoko rangiranog u Ersteu i ponovi priću!!
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na: