Danima se već mučim što da sročim kao zahvalu svima... iskreno se nadam da sam Vam se uspio svima i osobno zahvaliti, a kome nisam - molim da mi oprosti...
ali, još jednom, ovim putem, zahvaljujem svima koji su na bilo koji način pomogli da ovaj AkTer učinimo nezaboravinim... svima koji su nam bili potpora i pomoć, svima koji su nas hranili, tješili, pomagali, svima koji su nas posjetili i darovali koju kunu za nezbrinutu djecu na Vrhovcu. Svim vozačima, izlagačima, predavačima i sponzorima.
Teško mi je izdvojiti pojedince, ali nekoliko se imena nameće ispred svih... od srca hvala:
Tamara (Cuki1), obje Ane (Annie_S i Hologram), Danijela (Chilii), Sonja (Pepa), Ksenija (Gwyneeth), Ines (Tisa), Petra (Frida), Matija, Vedran, Božidar, oba Ivana (Ivborosa i cicovspu), oba Hrvoja (Vele bit i zaštitar), Danijel (Dante), Perica, oba Saše (Skorpac i Dragon), Ernest (Neo20,5), Josip (Joker), Filip (Kori), Roni, Dean (Delbi), Antonio (Tonček12), Mario (Krcko) i svima ostalima koje sam nehotice trenutno smetnuo s uma.
Te za kraj, posebno hvala i pohvala ekipi od tri entuzijasta koji su u nedjelju 9.10. (kad su već svi otišli) od 21 do 22:30 nesebično, neumorno i perfekcionistički usisavali prostor da ga dovedemo u red za izlaznu primopredaju... Ispričavam se što Vam nisam popamtio imena (mislim da su Ivor, Tomislav i sestra jednog od ove dvojice... sorry... godine, umor...), ali svaka Vam čast!

HVALA VAM SVIMA! u moje ime i u ime djece kojoj pomažemo! Njihovu zahvalu prilažem: