Svibanj 22, 2013, 15:21:59 pmNajnoviji Član: blinky95
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Nature NPT 10 L  (Posjeta: 6062 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Iris
Punopravni član
Spol: Ženski
Desno je NJi :D
Dob: 27
« Odgovor #75 : Srpanj 30, 2011, 00:24:16 am »

Hvala Denise.

Ah, Cann morala sam pitati rokera s Moravu. Čestitam ti na DVA osvojena mjesta!  Cheesy Mislim da nam je svima žao što Ibanez nije osvojio više mjesto!
Kriteriji su svakakvi, očito se kič i eksperimentiranje vraćaju u modu, ne znam kaj da dr. velim osim da je i podvodno vrtlarstvo sklono trendovima.
Mislilla sam da će ovaj moj malac biti diskvalificiran jer je sve DIY i još NPT, ima previše vrsti biljaka, parametri su nepoznati, nije ni nature nego jungle. Nema veze s ADA-om + fotić je živi užas! Možda ih je humor u tom svem oraspoložio, ili pankerska akvaristika, što li već. Cheesy Moram iskopati završnu sliku... Nemam pojma koja je bila. Dok ju ne nađem šaljem Gstarazovu obradu jedne fotke koja mi je odlična.  Thumbs up

Dodatke mogu vidjeti samo registrirani korisnici foruma
Gstarazov ribič.jpg
Evidentirano

tom82
Punopravni član
Spol: Muški
« Odgovor #76 : Srpanj 30, 2011, 09:45:01 am »

Ha ha ha ha!! kakav je to pecaroš u akvariju?! ajd nek meni upeca koju mikrorazboru!  Cheesy
Jel si je to on sjeo na fisidens? Kud ovak sporo raste još ga je on prignječio.  Smiley
Sve pohvale za akvarij,vidim da ima jako puno vrsta biljčica u njemu.
Evidentirano

tom82
Iris
Punopravni član
« Odgovor #77 : Srpanj 31, 2011, 22:00:24 pm »

Ha ha ha ha!! kakav je to pecaroš u akvariju?! ajd nek meni upeca koju mikrorazboru!  Cheesy
Jel si je to on sjeo na fisidens? Kud ovak sporo raste još ga je on prignječio.  Smiley

Cheesy

- to ti je marimo (alga caldophora) koja glumi fissidens, zavezana za ljuske kokosa u više razina (iznad i po drveću je tajvanska mahovina). Wink Fissidens je bio unutra ali je samo rasao na sve strane i nije se htio ni za što uhvatiti pa je bio izbačen van. Za njega baš treba high tech akvarij (puno CO2 i jača rasvjeta). Sad Šmrc.

EDIT:

Evo i slike cijelog akvarija:

+ klik na link http://ibac.eu/listr.php?id=17
« Zadnja izmjena: Kolovoz 02, 2011, 12:01:29 pm Iris » Evidentirano

Smilas
Punopravni član
Dob: 26
« Odgovor #78 : Kolovoz 01, 2011, 04:50:24 am »

Jednostavno mrak! Odmah se vidi kad se netko kuži u stvari..  svaka cast!
Evidentirano

ikutija
Punopravni član
**
« Odgovor #79 : Listopad 08, 2011, 14:31:42 pm »

Ha ha ha ha!! kakav je to pecaroš u akvariju?! ajd nek meni upeca koju mikrorazboru!  Cheesy
Jel si je to on sjeo na fisidens? Kud ovak sporo raste još ga je on prignječio.  Smiley

Cheesy

- to ti je marimo (alga caldophora) koja glumi fissidens, zavezana za ljuske kokosa u više razina (iznad i po drveću je tajvanska mahovina). Wink Fissidens je bio unutra ali je samo rasao na sve strane i nije se htio ni za što uhvatiti pa je bio izbačen van. Za njega baš treba high tech akvarij (puno CO2 i jača rasvjeta). Sad Šmrc.

EDIT:

Evo i slike cijelog akvarija:

+ klik na link http://ibac.eu/listr.php?id=17

Ovo izgleda predobro!

Svaka cast!
Evidentirano
texlip
Punopravni član
Dob: 36
« Odgovor #80 : Listopad 08, 2011, 15:39:31 pm »

Predivno, a jos kad se razraste. Odlicno.
Evidentirano

alen_zgb
Punopravni član
>>> HaRdSTyLe MuSiC <<<
Dob: 25
« Odgovor #81 : Studeni 15, 2011, 20:08:43 pm »

lijep tank, super izgleda.. sve pohvale za trud i mastu..  Thumbs up
Evidentirano

CUBE REEF (old)!
- REEF Project 180lit - (new)
Venom
Punopravni član
I am always online :D
Dob: 16
« Odgovor #82 : Studeni 22, 2011, 22:25:55 pm »

Iris stvarno super akvarij , sjecam se pocetaka kad si tek pocela  Cheesy i gledam sad ove slike stvarno nesto preljepo  Thumbs up
Evidentirano

Iris
Punopravni član
« Odgovor #83 : Studeni 23, 2011, 09:57:34 am »

Iris stvarno super akvarij , sjecam se pocetaka kad si tek pocela  Cheesy i gledam sad ove slike stvarno nesto preljepo  Thumbs up

A čuj... Svi moji akvariji su živi užas na početku jer sam uvijek nestrpljiva... Cheesy
Počinjem s premalo željenih biljaka i moram pikati kaj god radi boggate podloge i onda to kasnije čupati i širiti one koje mi se sviđaju.. Cheesy
Niš' bolje mi nije bilo ni sa 100 L džunglice - tek nakon 3. mj. imam raširene biljke koje hoću tam di ih hoću i sad samo čekam da se rašire i odu uvis. Wink
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na: