Ovako,Dario,kak si ti zauzet tak je i većina ljudi zauzeta ili je na moru.Kolko znam,dobil si detaljne upute kako doći do Bednjičkih,pa ako majstoru ne treba pomoč oko postavljanja knaufa ne vidim di je problem!
Osjeća se nekakav sarkazam u tvojem postu,a to se nikome ne sviđa,a pogotovo ne onima koji su dali svoje slobodno vrijeme za pomoč ljudima.
Nick75 se ponudil,i stvarno ne vidim razloga da majstor nije odradil svoj dio posla jučer.
Dakle,ako on nemože sam ili sa nick75-om,odraditi to,tražimo novog majstora za knauf jer ovo sad već stvarno predugo traje.
čemu sad opet ovo????
kaj se tiče slobodnog mojeg vremena, ti ali ni nitko drugi nema pravo o njemu govoriti, to je moje vrijeme i ja ga koristim za ono što mislim da je najbolje, a ne da mi ovdje netko određuje moje slobodno vrijeme, a isto si mi to rekla preko telefona neki dan, da ti imaš svoje slobodno vrijeme..
dalje, niti se mislim navlačit ovdje oko toga ko je moral kaj odradit (to vrijeme je prošlo i iza nas je), jer niti nick75 ne zna doć do gore, a to kaj je netko meni daval detaljne upute do gore, isto je tak mogel objasnit i nick-u75, a ne sad da se ovdje mene proziva za nešto što je sad po novom bil moj zadatak..
ja sam vam našel majstore koji je to mogel odradit besplatno (nije niti važno), otpelal sam gore materijal za knauf (pretrpil sramotu kad sam išel žicat kombi od sponzora, jer se nitko nije udostojil njima il bilo kome drugome poslat pozivnice za akter, a barem smo toliko mogli), uzel starog dok je bio u najvećem poslu da napravi struju kod njih..kaj sam još molim te petra moral napravit, kad me tak svi vi iz akter tima (neki zasluženo, neki ne sad u njemu), volite tak javno prozivat..a mislim da nisam dužan više ništa napravit oko aktera il nakon njega, jer ste me se odrekli 2 tjedna prije aktera i maknuli me iz akter tima..
nema sarkazma, možda je krivo shvaćeno sa tvoje il vaše strane, al jednostavno meni je posao vezan za akter odavno završio, a moja je dobra volja bila vam pomoći u tom pogledu..
i da možete sad tražit novog majstora za knauf, a i prije ste ga tražili ovdje, pa se nije nitko javil..sve u svemu, mislim da si nitko od nas nije ovo zaslužil da ga se javno razapinje po forumu..hvala ti na tome