Rujan 06, 2010, 11:36:34 amNajnoviji Član: ivančica
 Str: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Tražimo AkTer majstore  (Posjeta: 3323 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nick75
Punopravni član
**
Što više znaš, manje neznaš!
Dob: 35
« Odgovor #150 : Srpanj 31, 2010, 11:24:44 am »

Ako budete trebali pomoc javite. Ja sam na godisnjem pa sam slobodan sljedecih par dana.
Evidentirano
cannibal
Punopravni član
attitude & respect
Dob: 30
« Odgovor #151 : Srpanj 31, 2010, 12:00:01 pm »

Ako budete trebali pomoc javite. Ja sam na godisnjem pa sam slobodan sljedecih par dana.

daj na pp broj mobitela  Wink
Evidentirano

tomek1221
AkTer! Team
Dob: 34
Email
« Odgovor #152 : Srpanj 31, 2010, 21:54:32 pm »

sta onda bi isli ovu subotu sta dolazi stavljat sanitariju?ako sve prodje po planu Thumbs up
Evidentirano

tomek1221
Tomica M
AkTer! Team
Akter 2010. VARAŽDIN
Dob: 28
Email
« Odgovor #153 : Kolovoz 03, 2010, 12:26:52 pm »

ima kaj novoga?
Evidentirano
cannibal
Punopravni član
attitude & respect
« Odgovor #154 : Kolovoz 03, 2010, 13:08:54 pm »

ko je slobodan u četvrtak za knauf? ujutro čim prije..i ko zna do gore?
Evidentirano

nick75
Punopravni član
**
« Odgovor #155 : Kolovoz 03, 2010, 13:53:36 pm »

Ja sam slobodan ali neznam di je to, a i nemam prevoz.
Evidentirano
cannibal
Punopravni član
attitude & respect
« Odgovor #156 : Kolovoz 03, 2010, 13:53:55 pm »

prijevoz nije frka  Wink
Evidentirano

nick75
Punopravni član
**
« Odgovor #157 : Kolovoz 03, 2010, 14:04:28 pm »

Onda može. Javi samo u kolko sati se kreće i gdje se nađemo.
Evidentirano
cannibal
Punopravni član
attitude & respect
« Odgovor #158 : Kolovoz 03, 2010, 15:23:37 pm »

ovak stvari stoje..masjtor ide sam odavde, bez mene (radim  Thumbs down ), a on je reko da ga netko pričeka u vž ko zna put do gore..dovoljna mu je samo jedna osoba, čak niti to, al samo da mu pokaže mora ić..pa eto, ko zna do tamo nek se javi, i ako ima volje i akk je u luftu u četvrtak  Wink
Evidentirano

Frida
AkTer! Team
Dob: 32
« Odgovor #159 : Kolovoz 05, 2010, 08:52:50 am »

Saša,Tomica i Davor,imate pozdrave od socijalne radnice  Wink
Evidentirano

Volim kada mi pričaju iza leđa, jer tada znam
 da sam korak ispred njih!
Tomica M
AkTer! Team
Akter 2010. VARAŽDIN
Dob: 28
Email
« Odgovor #160 : Kolovoz 05, 2010, 13:12:53 pm »

Hvala,pozdravi i ti nju Wink
Evidentirano
cannibal
Punopravni član
attitude & respect
« Odgovor #161 : Kolovoz 05, 2010, 21:43:20 pm »

eto da i javno napišem.. majstor danas nije bio gore iz jednostavnog razloga jer neki od nas i rade na državne praznike, pa nije imao tko iči gore sa njim..mada je čovjek reko da će on vozit i da prijevoz nije problem, čak je reko da mu nitko niti ne treba nego samo da mu se pokaže put do tamo..žao mi je, al dajte se probajte izorganizirat da bar netko od akter tima bude dostupan kad bi njemu odgovaralo, a ne nama il vama..
da se citiram od neki dan, a nakon toga muk..
ko je slobodan u četvrtak za knauf? ujutro čim prije..i ko zna do gore?

meni obveze ne dopuštaju da izgubim dan..dogovorie se  Smiley Wink
Evidentirano

Frida
AkTer! Team
Dob: 32
« Odgovor #162 : Kolovoz 06, 2010, 11:01:21 am »

Ovako,Dario,kak si ti zauzet tak je i većina ljudi zauzeta ili je na moru.Kolko znam,dobil si detaljne upute kako doći do Bednjičkih,pa ako majstoru ne treba pomoč oko postavljanja knaufa ne vidim di je problem!
Osjeća se nekakav sarkazam u tvojem postu,a to se nikome ne sviđa,a pogotovo ne onima koji su dali svoje slobodno vrijeme za pomoč ljudima.
Nick75 se ponudil,i stvarno ne vidim razloga da majstor nije odradil svoj dio posla jučer.
Dakle,ako on nemože sam ili sa nick75-om,odraditi to,tražimo novog majstora za knauf jer  ovo sad već  stvarno predugo traje.
Evidentirano

Volim kada mi pričaju iza leđa, jer tada znam
 da sam korak ispred njih!
cannibal
Punopravni član
attitude & respect
« Odgovor #163 : Kolovoz 06, 2010, 12:39:39 pm »

Ovako,Dario,kak si ti zauzet tak je i većina ljudi zauzeta ili je na moru.Kolko znam,dobil si detaljne upute kako doći do Bednjičkih,pa ako majstoru ne treba pomoč oko postavljanja knaufa ne vidim di je problem!
Osjeća se nekakav sarkazam u tvojem postu,a to se nikome ne sviđa,a pogotovo ne onima koji su dali svoje slobodno vrijeme za pomoč ljudima.
Nick75 se ponudil,i stvarno ne vidim razloga da majstor nije odradil svoj dio posla jučer.
Dakle,ako on nemože sam ili sa nick75-om,odraditi to,tražimo novog majstora za knauf jer  ovo sad već  stvarno predugo traje.

čemu sad opet ovo????
kaj se tiče slobodnog mojeg vremena, ti ali ni nitko drugi nema pravo o njemu govoriti, to je moje vrijeme i ja ga koristim za ono što mislim da je najbolje, a ne da mi ovdje netko određuje moje slobodno vrijeme, a isto si mi to rekla preko telefona neki dan, da ti imaš svoje slobodno vrijeme..
dalje, niti se mislim navlačit ovdje oko toga ko je moral kaj odradit (to vrijeme je prošlo i iza nas je), jer niti nick75 ne zna doć do gore, a to kaj je netko meni daval detaljne upute do gore, isto je tak mogel objasnit i nick-u75, a ne sad da se ovdje mene proziva za nešto što je sad po novom bil moj zadatak..
ja sam vam našel majstore koji je to mogel odradit besplatno (nije niti važno), otpelal sam gore materijal za knauf (pretrpil sramotu kad sam išel žicat kombi od sponzora, jer se nitko nije udostojil njima il bilo kome drugome poslat pozivnice za akter, a barem smo toliko mogli), uzel starog dok je bio u najvećem poslu da napravi struju kod njih..kaj sam još molim te petra moral napravit, kad me tak svi vi iz akter tima (neki zasluženo, neki ne sad u njemu), volite tak javno prozivat..a mislim da nisam dužan više ništa napravit oko aktera il nakon njega, jer ste me se odrekli 2 tjedna prije aktera i maknuli me iz akter tima..
nema sarkazma, možda je krivo shvaćeno sa tvoje il vaše strane, al jednostavno meni je posao vezan za akter odavno završio, a moja je dobra volja bila vam pomoći u tom pogledu..
i da možete sad tražit novog majstora za knauf, a i prije ste ga tražili ovdje, pa se nije nitko javil..sve u svemu, mislim da si nitko od nas nije ovo zaslužil da ga se javno razapinje po forumu..hvala ti na tome
Evidentirano

smileyzg
AkTer! Team
Betta Svijet
« Odgovor #164 : Kolovoz 06, 2010, 13:56:06 pm »

Ne bih se htio mješat u to tko je koga, tko je kome... ali ovdje nije ni vrijeme ni mjesto za to... evo, meni je žao što u utorak i srijedu nisam znao za sebe (neka viroza ili trovanje, sunce mu poljubim, ni najbolja dijeta nebi tak djelovala) tako da nisam mogao ponuditi pomoć za jučer...
vjerujem da je svima jasno što je slobodno vrijeme i kako ga drugi koriste, tako da nema potrebe za prozivanjem... u ovoj je "priči" previše faktora i nepoznanica, te je veliki problem iskoordinirat više stvari odjednom...

što se fizikalije, prijevoza i ostalog tiče, ja i dalje nudim pomoć, naravno u vrijeme kada će mi to druge obveze dozvoljavati...
Evidentirano

:-)ZG

Remember: If people talk behind your back, it only means you are two steps ahead!
 Str: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   Gore
  Ispis  

Skoči na: